25
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Teofilo'ya açık kapı

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, Galatasaray müsabakasını kazanıp yarışta yollarına devam etmek istediklerini belirterek, şehri izinsiz olarak terk eden Teofilo Gutierrez'in, tekrar Trabzon'a dönmesi durumunda ne yapacakları konusunu değerlendireceklerini belirtti.

Trabzonspor Asbaşkanı Hasan Yener, yaptığı açıklamada, çok iyi bir teknik ekibe ve bununla çok iyi örtüşen bir kadroya sahip olduklarını belirterek, "Yönetimde istikrar olunca başarı da doğal olarak geliyor. Şu anda ligdeki puan cetvelini çok düşünüyor değiliz. Önümüzdeki maçlara tek tek bakıyoruz. Önümüzde oynayacağımız Galatasaray maçı var. Bizim için çok önemli bir maç daha sonra diğer maçları düşüneceğiz. Bizim amacımız bütün maçları kazanma isteği ile sahaya çıkmak. Ligde de lig yarışını zirvede bitirmek" dedi.

Trabzonspor'un Şenol Güneş'in derbi maçlarda müthiş bir başarısı olduğunu belirten Şener, "Şenol Güneş'in ilk gelişinde oynadığımız Fenerbahçe ve Türkiye Kupası'nda Galatasaray maçları dışında hemen hemen derbilerin hepsini kazandık veya berabere kaldık. Bunların arasında Fenerbahçe ile oynadığımız Ziraat Türkiye Kupası finali de var. Bu sezon oynadığımız iki derbi müsabakasınıda kazandık. Umuyorum bu hafta Galatasaray maçının kazananıda biz oluruz ve yarışta yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

Galatasaray ve Bursaspor maçlarının 6 puanlık maçlar olduğunu belirten Yener, "Bu maçlar mutlaka ligi etkiler. Bu maçları kazandığınızda siz sadece 3 puan kazanmıyorsunuz. Rakibiniz de 3 puan kaybediyor. O bakımdan diğer maçlara oranla avantajlı maçlar. Diğer maçlarda önemli , sadece derbileri kazanmakla da sonuca varmak mümkün değil" şeklinde konuştu.

TEOFİLO KONUSU

Teofilo'nun ülkesinde sağlık muaynelerine gittiğinin duyumunu aldıklarını belirten Yener, "Oradaki sağlık muaynelerinde de Teofilo'nun herhangi bir sorununun olmadığı sadece strese bağlı sorunlarının olduğu ortaya çıktı. Trabzon'dan ayrılmasını gerektiren önemli bir sağlık probleminin bulunmadığını Kolombiya'daki doktorlar da tespit ettiler. Bundan sonrası futbolcunun tutumuna bağlı, hep birlikte bekleyip göreceğiz. Şenol Güneş'in, Teofilo'yu düşünmüyorum gibi bir açıklaması yok. Sayın başkanımız Sadri Şener'in bu konuyla ilgili olarak açıklaması var. Teofilo önümüzdeki günlerde Trabzon'a geldiğinde tekrar ne yaparız onu değerlendirmemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Yener, "Önemli lig maçları arifesinde genel kurulu konuşmak çok erken, zamanı geldiğinde genel kurul takvimini belirleyeceğiz. Ondan sonra konuşuruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2010 Perşembe 10:56:04
Güncelleme :4 Kasım 2010 Perşembe 15:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?