18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Terim: Milli Takım için beni unutun

İstanbul - (A) Milli Futbol Takımı ve Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, "Milli Takım için beni unutun" dedi.

İTÜ Beden Eğitim Bölümü tarafından düzenlenen "Takımdaşlık" konulu seminere katılan Terim, "Türkiye’de artık hiçbir takımı çalıştırmayacağımı söylemiştim. Aynı görüşüm devam ediyor. Halen Milli Takım’ın bir hocası var ve her Türk vatandaşı Milli Takım hocasının arkasında durmak zorundadır. Onlar da inşallah bizi Almanya’daki Dünya Kupası finallerine götürecektir. Ama Milli Takım için artık beni unutun. Biri defa kararımı söyledim, verdiğim sözleri de tutarım"diye konuştu.

Terim, bir daha teknik direktör olarak dönmeyeceğini açıkladığı Galatasaray’da, ileride yönetici kademesinde görev alıp almayacağıyla ilgili bir soruya da, "Daha önce, Türkiye’de çalışmayacağımı ifade ettim. Bir gün teknik adamlığı bırakırsam, bazı seçimler yapabilirim. O anki şartlara bağlı. Olmayacak bir şey değil. Ama önce teknik adamlığı bırakmam lazım" diye yanıtladı.

Terim, kendisine sezon başından bu yana yurtdışından birçok kulüpten transfer teklifi geldiğini, ailesi ve dostlarıyla zaman geçirmek istediği için bu teklifleri kabul etmediğini kaydederek, yeni sezonda büyük bir olasılıkla yurtdışında bir takım çalıştıracağını ifade etti.


AA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2005 Salı 17:05:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?