19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Terim şikayetçi oldu

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, bir televizyon kanalında yayınlanan programda kendisine basın yoluyla hakaret ettikleri gerekçesiyle eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na avukatıyla birlikte gelen Fatih Terim, adliyenin 4. katına çıkarak basın savcılığına gitti.

Basın suçlarıyla ilgilenen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Hacı Hasan Bölükbaşı ile görüşen Terim'in, bir televizyon kanalında yayınlanan spor programında, 2 ayrı tarihte, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın, kendisine basın yoluyla hakaret ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Terim, daha sonra İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı basın sözcüsü görevindeki İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekillerinden Ateş Hasan Sözen'i de ziyaret etti.

Eşofman giydiği görülen Fatih Terim, görüşmelerinin ardından avukatıyla birlikte savcılık katından ayrıldı. Adliyede çalışan personelin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve onlarla hatıra fotoğrafı çektiren Terim, basın mensuplarının "Neden geldiniz?" sorusuna, "Ziyarete geldim" yanıtını verdi.

"Suç duyurusunda bulunup bulunmadığı" sorusuna da "Hayır" yanıtını veren Terim, protokol kapısını kullanarak, adliyeden ayrıldı.  

AA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2013 Pazartesi 19:16:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?