19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Terim'e 'mafya' benzetmesi

Macaristan Milli Takımı oyuncuları, Türkiye'nin kendi ekolünü yarattığını savunurken milli futbolcu Vadocz, Fatih Terim'e sert, acımasız, duygusal ve babacan kişiliğiyle 'Don Corleone' ismini taktı. 

EURO 2008'de yarı finale yükselen A Milli Takım'a en fazla ilgiyi Macarlar gösteriyor. Macaristan Milli Takımı'nın Avrupa'da oynayan futbolcuları, canlı yayınlanan maçlarda yorumlara katılarak, Türkiye'nin başarısını övüyor.

Macar oyuncular ortak değerlendirmede, Türkiye'nin teknik kapasitesi yüksek futbolculardan oluştuğunu, Türkler'in kendi ekollerini yaratmaya başladığını söylediler. F.Bahçe ve Altay'ı da çalıştıran Macar teknik adam Meszöly ise Türkiye'nin finale kalmasının şaşırtıcı olmayacağını belirtti. Hollanda'nın NEC takımında forma giyen 26 yaşındaki Krisztian Vadocz ise Fatih Terim'i, ''Baba'' (The Godfather) filmindeki ''Don Corleone'' ye benzettiğini açıkladı.

ACIMASIZ VE DUYGUSAL

Terim'in maçtaki el, kol hareketleri ve mimiklerini ilginç bulduğunu ifade eden Vadocz, "Terim'in, sert, acımasız, duygusal ve babacan kişiliğe sahip olduğunu fark ettim. Kendisine 'Don Corleano', 'Baba' ismini taktım'' dedi. Vadocz, bu benzetmenin beğenildiğini, Türk teknik direktörden bahsederken tüm arkadaşlarının "Baba" lakabını kullandıklarını söyledi.

BUGUN
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2008 Pazartesi 01:27:40
Güncelleme :23 Haziran 2008 Pazartesi 01:28:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?