18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Terim'in babası üzüntüden yatağa düştü

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İsviçre'yi 4-2 yenmesine rağmen averajla Dünya Kupası Avrupa elemelerine katılma şansını kaybetmesi Teknik Direktör Fatih Terim'in babasını da yatağa düşürdü.

Karşılaşma akşamı, kendisini arayanlara 'Zafer için dua edin' diyen Talat Terim, stres içinde geçen zorlu maç sonrası hastalanarak evine kapandı. Baba Terim, maçtan 2 gün sonra güçlükle yürüyerek cuma namazı kılmak üzere Merkez Seyhan İlçesi Çınarlı Mahallesi'ndeki Çifte Minareli Camii'ne geldi.

Namaz sonrası yakın dostlarıyla sohbet ederken, karşılaşma sonrası hastalandığını ve İstanbul'a gitmeyi düşündüğünü belirten Talat Terim, maçın sonucu ve hakemlerle ilgili de tek kelime etmedi. Baba Terim, "Çok hastayım, namaza da güçlükle geldim. Beni zorlamayın, tedavi için belki İstanbul'a gideceğim" dedi.

Cami çıkışı güçlükle yürüyen ve nefes almakta zorlanan Talat Terim, yol üzerindeki bir bakkala giderek istirahat ettikten sonra evinin yolunu tuttu.

.
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 15:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sait kahraman IP: 85.103.110.xxx Tarih : 19.11.2005 10:00:50
Her olayın ardından bazılarının kellesinin kopartılması olayı, geri kalanı kurtarır. Bu olayda da Sn.Fatih TERİM'in kellesi istenilmekte bazı densizler tarafından. Aynı densizler daha üç gün önce İsviçrede olan olaylardan sonra SAVAŞ ÇIĞIRTKANLIĞI yapıp, taraftarların basın yolu ile gözünü karartıp yollara dökmemişlermiydi. Ayrıca TERİM ve ekibi olmasa idi biz son üç maçımızdan bile boynu bükük ayrılmak zorunda kalacaktık. SAĞOLASIN TERİM ve EKİBİ