19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Tigana: Futboldan memnunum

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, derbi maçta takımının ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu söyledi.

Tigana, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, özellikle ilk yarıda çok iyi oynadıklarını ifade ederek, "Sahada hiçbir eksiğimiz yoktu. Maçın sonlarında girdiğimiz pozisyonu değerlendirsek, 3 puanla da evimize dönebilirdik. Bu sezon genelde gol pozisyonlarını değerlendirmede bir sorun yaşıyoruz. Sanırım bu da güven sorunu. Bunu önümüzdeki günlerde gidereceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

"Çok yazık, 3 puanı kaçıran bizdik" diyen Fransız teknik adam, şöyle devam etti:

"Ama rakibimizden 9 puan da uzaklaşabilirdik. Şu an Fenerbahçe, Galatasaray ve Vestel Manisaspor'un arkasındayız. Devre sonuna kadar aradaki puan farkını kapatmalıyız. Üstümüzdeki takımlara yetişmek için bir zafere ihtiyacımız var. Umarım önümüzdeki Cuma günü de oyuncularım bugünkü kadar istekli ve motive olur."

Fransız teknik adam, Nobre'nin etkili olamamasının Ricardinho ve Delgado'yla iyi anlaşamamasından mı kaynaklandığının sorulması üzerine de şunları kaydetti:

"Ricardinho takıma geç geldi. Delgado ise ya sakat, ya da hasta olduğu için uzun süre bizimle olamadı. Biraz zaman tanıyın. Her şey düzelecektir. İngiltere'de yeni gelen bir oyuncunun adaptasyonu için 1 yıl gerekir."

Delgado ve Kleberson'un bugün sahada iyi performans göstermedikleri yönündeki bir yorum üzerine de Tigana, "Delgado sakatlıktan yeni çıktı. Hala kasıklarında ağrı var. Kleberson'da ise güven sorunu olduğunu düşünüyorum. Öz güveni yerine gelirse eski gücüne kavuşacaktır. Oynanan sistem gereği bu akşam Ricardinho'nun yerine Delgado'yu tercih ettim" diye konuştu.

a.a
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2006 Pazar 22:58:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?