22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Tigana: Galibiyeti hak ettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Ankaragücü karşısında zor bir maç oynadıklarını ve haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Tigana maç sonu düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmada çok gol pozisyonuna girdiklerini belirterek, "Ancak bunları değerlendiremedik. Daha sonra kalemizde gol görünce zor duruma düştük. Ama kısa sürede organize olmayı başarıp haklı bir galibiyet elde ettik. Artık Vestel Manisaspor maçına bakıyoruz. Lig de bizim için çok önemli, hatta önceliği ona veriyoruz" diye konuştu.

Tigana, basın mensuplarının Kleberson'u kadroya almaması nedeninin, "formsuz olması mı, yoksa takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar mı olduğunu" sormaları üzerine, "Tam olarak ne yapacağını bilmek istiyorum. Eğer kalırsa iyi, ama gitmesi gerekiyorsa da gider" şeklinde konuştu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise grupta 9 puan toplamalarına rağmen çeyrek finale yükselememenin üzüntüsü yaşadıklarını kaydederken, stat ışıklarını sönmesine de tepki gösterdi.

Maçın 71. dakikasında stat ışıklarının sönmesini çok tuhaf bulduğunu anlatan Karaman, "Işıklar söndü mü? Söndürüldü mü? Bu çok önemli. Belki gerçekten elektrikler kesilmiştir. Ama ışıklar geldikten 3 dakika sonra golü yedik. Verilen ara futbolcuların konsantrasyonunu etkiliyor" diye konuştu.

a.a
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 22:48:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?