27
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Tigana: 'Kupayı istiyoruz'

Tigana, "Ankara'da Gençlerbirliği maçına da aynı ruhla çıkıp kazanmak istiyoruz. Amacımız geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kupayı kazanmak" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, takımının Çaykur Rizespor karşısında kollektif olarak olumlu oynadığını söyledi.

Fransız teknik adam, rakipleri karşısında birçok gol pozisyonu yarattıklarını belirterek, "Ankara'da Gençlerbirliği maçına da aynı ruhla çıkıp kazanmak istiyoruz. Amacımız geçen sezon olduğu gibi bu sezon da kupayı kazanmak. Bu hafta 3 maç yaptık. Umarım 20 Aralık Çarşamba gününe kadar dinleniriz. Bu maçtan sonra ufak bir tatil olacak" diye konuştu.

Bir sorun yok

Tigana, Kleberson'u yedek bırakması konusundaki soruyu ise, "Sonuçta bu benim seçimimdir. Kleberson'un yerine hücum oyuncusu oynatmak istedim. Ekstra bir hücum oyuncusuyla oynamak istedim. Bir sorun yok yalnızca fazla hücum oyuncusu oynatmak için bu tercihi yaptım" diye yanıtladı.

Ankara'da farklı

Uzun zamandır gol özlemi yaşayan Nobre'ye de değinen Fransız çalıştırıcı, "Nobre golünü attı ama birçok da pozisyon yarattı. Efor harcama konusunda çok cömert. Böyle efor sarfederse gol mutluluğuna ulaşacaktır” dedi.

Çaykur Rizespor karşısında 2 forvet oyuncusuyla oynaması konusunda ise Tigana, "Zaman zaman deniyoruz. Bu maçta 2 hücum oyuncusuyla oynamak istedim. Belki Ankara'da farklı oynarız" diye konuştu.
A.A.
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2006 Pazar 23:01:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?