18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Tigana hakemlere öfkeli

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana mağlubiyetten duyduğu üzüntüyü ifade ederken, ilk yarı iyi oynamalarına rağmen, ikinci yarıda rakiplerini sahalarında kabul ettiklerini belirterek, "Daha ileriye dönük bir futbol sergilememiz gerekiyordu. Rakibimiz bize göre hava toplarında daha üstündü. Her şey 4-5 dakika içinde bitti" dedi.

Kendisine yapılan sert hareketten sonra İbrahim Akın'ın çıkmak zorunda kalmasıyla hücum güçlerini kaybettiklerini kaydeden Tigana, "Bu bizi zor duruma düşürdü. bu pozisyonda hakemin sarı kart vermemesine sinirlendim. Başka sinirlendiğim şeyler de oldu. İbrahim'i değiştirmek istedim, ama daha önce kağıdı verdiğim halde 4. hakem bırakmadı. 3. golü yedikten sonra değişikliğe izin verdi. 30 yıllık futbol hayatım boyunca ilk defa oyuncu değişikliğine izin verilmedi.

Gollerin olduğu dakikada 11'e karşı 10 kişiydik. Oyuncularıma hiçbir zaman hakemlerle ilgili konuşmamalarını söylüyorum. Ama artık benim konuşup, oyuncularımı korumam lazım. Biraz fazla sarı kart gördüğümüzü düşünüyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 11:02:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?