28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Tigana kendini savundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, bugün bazı basın organlarında kulübün futbolculara paralarını ödeyemediği yönünde yaptığı ileri sürülen açıklamaların kendisine ait olmadığını açıkladı.

Turkcell Süper Lig'de ilk yarının sona ermesi ve Fortis Türkiye Kupası maçlarının ardından başlayan devre arası tatilinde Mali'ye giden Tigana, tercümanı Sinan Serhatlıoğlu aracılığıyla kendisine ait olduğu söylenen açıklamaları yalanladı.

Konu ile ilgili Beşiktaş Kulübü yönetim kurulunun sorgusu üzerine, teknik direktör Tigana'nın, tercümanı Sinan Serhatlıoğlu'na, dün akşam yolculuk sırasında kullandığı ifadelerin basın tarafından çarpıtıldığını, abartıldığını ve büyük kısmının gerçek dışı olduğunu söylediğini ve bu haberlerin tekzip edilmesini istediği bildirildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Serhatlıoğlu'nun Mali'ye tatile gitmekte olan Tigana'nın kendisine, “Ankara'dan İstanbul'a dönerken bazı basın mensuplarına, '2005 yılında Beşiktaş'a geldim, ara sıra finans problemleri oldu' dedim. Konuşmamız bu mealde gitmiştir. Bunun dışında başka hiç bir beyanda bulunmadım” açıklamalarında bulunduğu ifade edildi.

aa
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2006 Perşembe 21:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?