19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Timsah kritik dönemeçte

BURSASPOR İÇİN KRİTİK DÖNEMEÇ

Spor Toto Süper Lig'de Büyükşehir Belediyespor ile 8. defa karşı karşıya gelecek Bursaspor, kritik dönemde 3 puan alarak önemli bir adım atmak istiyor.

Büyükşehir Belediyespor ile evinde 3 kez karşılaşan Bursaspor, iki galibiyet alırken bir kere de berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar, Büyükşehir Belediyespor ile Süper Lig'de 8. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan yedi maçta, Bursaspor galibiyet sayılarında rakibine 3-2'lik üstünlük sağlarken, iki mücadele de beraberlikle neticelendi. Rakibinin filelerini 12 kez havalandıran timsah, kalesinde ise 5 gol gördü.

 

ALTI GOLDEN SONRA HİÇ YENİLMEDİLER

İki takım arasında ligde Atatürk Stadı'nda oynanan maçlarda ise Bursaspor, İstanbul ekibine hiç yenilmedi. 3 maçta 2 galibiyet alan Yeşil- beyazlılar, bir defa berabere kalırken, rakip kaleye 10 gol gönderip kalesinde 2 gol gördü. 2009-2010 sezonunda Bursaspor'dan 6 gol yiyen Abdullah Avcı'nın öğrencileri daha sonra Bursaspor'a hiç yenilmedi. Geçen sezon şampiyonluk yolunda timsaha büyük bir çelme takan Büyükşehir Belediyespor, 2010-2011 sezonunun ilk devresinde ise yeşil-beyazlı takım ile berabere kaldı.

TİMSAH İÇİN DÖNÜM NOKTASI

Zirve yarışının giderek kızıştığı ve ligin boyunun iyice kısaldığı dönemde Yeşil-beyazlı takımın mutlaka 3 puan alması gerekiyor. Şampiyonluğa sonuna kadar ortak olmak isteyen Ertuğurul Sağlam'ın öğrencileri ise Büyükşehir Belediyespor maçına çok iyi hazırlandı. Hafta içinde futbolcularına yoğun antrenman programı uygulayan Ertuğrul Sağlam, Büyükşehir Belediyespor'u mağlup ederek zirvede kalmak istiyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2011 Cumartesi 13:00:01
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 01:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?