28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Tolga ve Okan Cim Bom'da

Galatasaray'da, Okan Buruk ve Tolga Seyhan'ın transferlerinin tamamlandığı açıklandı.

Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş. binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan kulüp başkanı Özhan Canaydın, özellikle yönetim içinde sıkıntıya neden olan Okan Buruk'un transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Okan Buruk'un, başından beri boş mukavaleye imza atarak ve herkesten özür dileyerek, kulübe dönme isteğini bildirdiğini anlatan Canaydın, "Ben de en başından beri olur verdim. Tatilde olduğum için böyle bir spekülasyon çıktı. Yönetim kuruluyla konuştuk, gayet olumlu bir şekilde bu kararı aldık" dedi.

Real Madrid'de forma giyen Danimarkalı oyuncu Gravesen ile ilgili gerekenlerin yapıldığını da anlatan Canaydın, Tolga Seyhan'ın transferinin de tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Sarı-kırmızılı yönetim içinde çatlaklar oluştuğu şeklindeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden başkan Canaydın, "Yönetimimizde hiçbir zaman problem olacağını zannetmiyorum, olmaz da. Yarın Adnan Polat ile KKTC'ye gidiyoruz, iki açılışa katılacağız" diye konuştu.

Real Madridli oyuncu Gravesen için tam başvurunun yapılmadığını dile getiren Polat, "Real Madrid'de yeni başkanın, göreve gelmesinin ardından tüm icra organlarını uygulamaya koyduğunu düşünmüyorum. Onların da oturup kendi içinde organize olup karar ve politikalarını belirlemeleri lazım" dedi.
AA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2006 Çarşamba 10:17:00
Güncelleme :12 Temmuz 2006 Çarşamba 10:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sebattin.haf IP: 81.214.71.xxx Tarih : 12.07.2006 12:41:05
avrupa için tolganın iyi bir transfer olduğu kanısında degilim zira arka blokta çok kaçırmalar yapıyor ukranya ve diger avrupa maçları örnektir şhakter takımında fazla oynamamasıda bu özelliğinden kaynaklanıyor topu oyuna uzun toplarla sokuyor isabetsiz sokuyor kesinlikle iyi bir transfer değil