30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Toraman'ın öfkesi

 "Hakan Şükür ve Mehmet Topuz’un, aday kadroda olmaması düşündürücü. Beşiktaş’ta İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve ben çağrılmalıydık. Milli Takım birkaç kişinin tekelinde olmamalı."

BEŞİKTAŞ’ın ikinci kaptanı İbrahim Toraman, geride kalan sezonda hakem hataları nedeniyle şampiyon olamadıklarını ileri sürerken, aday kadro seçimi nedeniyle Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’e tepki gösterdi. "Kadroda ben dahil birkaç oyuncunun adını göremeyince şok geçirdim" diyen Toraman, şöyle devam etti: "Türkiye’nin en sağlam pasaportlarına sahip yetenekli futbolculara ay yıldızlı forma giydirilmiyorsa düşünmek gerekir. Sonuçta Milli Takım’a alınan oyuncular, teknik direktörlerin tercihidir. Ancak, seçilmenin kıstasını bilmek istiyorum. Bakın, G.Saray teknik adamsız, yabancısız şampiyon oldu. Beşiktaş, hakem engellerine takılmasaydı, şimdi şampiyonluk sevincini bizler yaşıyor olurduk.

Hakan Şükür niye yok?

Milli Takım için konuşulacak çok şey var. Testi kırılmadan yol göstermek gerekir. Türkiye’nin en çok gol atan oyuncusu Hakan Şükür, Avrupa’nın birçok ünlü takımını peşinden koşturan Mehmet Topuz’un aday kadroda olmaması konusu irdelenmeli. Milli Takım birkaç kişinin tekelinde olmamalı. Beşiktaş’tan İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve ben çağrılmalıydık. Sivasspor’da, Kayserispor’da, Trabzonspor’da oynayan futbolcuların suskunluğu ne kadar sürecek merak ediyorum."

 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2008 Pazartesi 15:29:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özdemir köksal IP: 87.78.133.xxx Tarih : 12.05.2008 22:24:50

ibrahim sözlerini cok tuaf buldum.ne demek istedigini aciklamasi lazim.ne demek en saglam pasaport bizleri ve cocuklarimizi ikinci vatandasmi görüyör.umarim ben yanlis anlamisimdir.ben yurt disindan yazan saglam bir vatandas.saygilarimla