24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzon berabere

Trabzonspor evi Avni Aker'de Gençlerbirliği karşısında 31. dakikada Fatih Tekke'nin kaydettiği golle 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarıda galibiyeti koruyamadı. G.Birliği Mehmet ile beraberliği sağladı karşılaşma 1-1 sona erdi.

Geçen hafta Denizlispor'u yenerek ligde 5 haftalık galibiyet hasretine son veren ve sakatlığı nedeniyle 3 haftadır forma giyemeyen Fatih Tekke'nin de yer aldığı kadrosuyla Gençlerbirliği karşısına çıkan Trabzonspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapamayı başardı. Ancak ikinci yarı G.Birliği beraberliği 72. dakikada Mehmet ile elde etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk : 3 , Gençlerbirliği atağında Mehmet son anda topa müdahale etti ve top kornere çıktı.
Dk : 10 , Fatih orta alanda topu kaptı. Sağ kanattaki Yattara’ya güzel bir pas attı, onun uzak direğe ortasına gelişine Lee çok güzel vurdu, kaleci Ömer topa iki hamlede sahip oldu . Dk : 14 , Hüseyin’in ceza sahası içine ortasında Fatih topu göğsüyle kontrol etti, vole denemesinde top defanstan döndü.
Dk : 20 , Yattara’a sağ kanattan getirdiği topla ön direkteki Mehmeti düşündü. Mehmetin vuruşu yan ağlarda kaldı.
Dk : 29 , Sol kanattan hızlı gelişen atakta Fatih ceza sahsı dışından sert vurdu, Ömer çıkardı ve defans topu son anda kornere gönderdi.
Dk : 31 Yattara’nın ön direğe ortasına mükemmel yükselen kaptan Fatih topu filelere gönderdi ve taraftarları ayağa kaldırdı.
Dk : 37 , Gençlerbirliği’nin ani gelişen atağında İsaac topa sahip oldu ceza sahasında pasını Kerem’e verdi. Kerem’in gelişine sert vuruşunda top üsten auta gitti.
Dk : 41 , Hüseyin’in derinleme pasına Yattara hareketlendi. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda daha uygun pozisyondaki Mehmet’e çıkarmak istedi ancak kaleci Ömer topa sahip oldu.
Dk : 42 , Gençlerbirliği sol kanattan Uğur ile serbest vuruş kullandı, top üst direkten geri geldi.
Dk : 50 , Yattara sağ kanattan mükemmel geldi. Rakibini geçerek ortasını yaptı ancak defans topu uzaklaştırdı. Çok net bir pozisyondu.
Dk : 57 , Yattara sağ kanatta topu aldı ve ortasını yaptı ancak defans çıkardı. Tekrar Yattara topu kaptı bu kez arka direğe ortasında yine defans topu uzaklaştırdı.
Dk : 67 , İsmail’in Mehmet Yılmaz’a sert müdahalesinde Mehmet yerde kaldı
Dk : 72 Adem sağ kanattan ortaladı Lee vuramadı ve top açıldı. Defans topu uzaklaştırdı. Dönen pozisyonda, ara pasına Gençlerbirliği’nde Mehmet hareketlendi ve ceza sahasına girdi. Jefferson’un sağından plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi. (1-1)

İlerleyen dakikalarda her iki takımda gol atmaya muvaffak olamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

KADROLAR

TRABZONSPOR: Jefferson, Emrah, Kürşat, Celaleddin, Tayfun, Adem(dk.75 Jun), Lee(dk.89 Hasan), Yattara, Hüseyin, Mehmet Yılmaz, Fatih Tekke(dk.65 Özgür)

GENÇLERBİRLİĞİ: Ömer, İsmail, Risp, Erkan, Mehmet(dk.86 Hasan), Ayman, Isaac, Uğur(dk.57 Oliveira), Baki, Erhan, Kerem

GOLLER: dk.31 Fatih Tekke (Trabzonspor), dk.72 Mehmet(Gençlerbirliği)

SARI KARTLAR: dk.81 Kürşat, dk.46 Celaleddin (Trabzonspor), dk.67 İsmail, dk.50 Baki, dk.65 Kerem (Gençlerbirliği)

.
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2005 Cumartesi 21:50:09
Güncelleme :5 Kasım 2005 Cumartesi 22:28:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?