19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzon ile Manisa 6.randevuda

Turkcell Süper Ligi'nin 23.haftasında, Trabzonspor ile Vestel Manisaspor 6.randevularına çıkıyor. İki takım arasında daha önce oynan 5 maçta tarafların 1'er galibiyeti bulunuyor. 3 maçta ise taraflar bir birlerine üstünlük kuramadı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumunda, yarın karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor ile Vestel Manisaspor'un ligde birbirlerine karşı üstünlüğü bulunmuyor. İki takım arasında oynanan 5 maçta Trabzonspor'un 1, Vestel Manisaspor'un da 1 galibiyeti bulunuyor. İki rakip arasında oynanan 3 maçta ise takımlar birbirlerine karşı üstünlük kuramayarak sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili takım attığı 4 gole karşılık kalesinde ise 5 gol gördü.

Ligin ilk yarısında iki takım arasında Manisa'da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle bitmişti. Bordo-mavili takım Fortis Türkiye Kupası'nda rakibi Vestel Manisaspor'a 3-0 mağlup olmuştu. Vestel Manisaspor'dan bu maçın rövanşını almayı planlayan bordo-mavili takım son haftalarda alınan üst üste 3 galibiyetin devamını rakibi karşısında da sürdürerek üst sıralara doğru tırmanmayı hedefliyor.

Trabzonspor'da yarın oynanacak olan karşılaşmada sakat olan Tolga Seyhan ve sarı kart cezalısı olan Ayman Abdelaziz forma giyemeyecek. Teknik direktör Ersun Yanal, yarınki karşılaşmada şu muhtemel 11 ile sahaya çıkması bekleniyor:

"Tolga, Tayfun, Erdinç, Çağdaş, Mustafa Keçeli (Moawad) Hüseyin, Serkan, Adnan, Gökdeniz, Yattara ve Umut."

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 12:08:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?