30
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzon-Kırıkkale 29 yıl sonra

Fortis Türkiye Kupası'nda yarın akşam kendi saha ve seyircisi önünde Kırıkkalespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibiyle 29 yıl aradan sonra bir resmi karşılaşmada karşı karşıya geliyor.

İlk kez 1978-79 sezonunda ligde karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Kırıkkalespor, 29 yıl aradan sonra bu kez Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacaklar. 1978-79 sezonunda iki takım arasında oynanan ilk maçta Trabzonspor rakibiyle 0-0 berabere kalırken, ikinci maçta ise Bordo-mavili ekip sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın yarınki karşılaşmada nasıl bir kadroyla sahaya çıkacağı merakla beklenirken, deneyimli teknik ardamın genç oyunculara şans vereceği belirtiliyor. Bordo-mavili takımın yarınki karşılaşmaya Ahmet Şahin, Ferhat, Erdinç, Çağdaş, Mustafa Keçeli, Hüseyin, Ayman, Gökdeniz, Ceyhun, Umut ve Barış Memiş muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor'un Fortis Türkiye Kupası'nda 4 Ocak Cuma günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı MKE Kırıkkalespor maçının biletleri bugün satışa sunuldu. Bilet fiyatları açık tribün 5 YTL, maraton tribün 10 YTL, maraton özel tribün 15 YTL, kapalı tribün 25 YTL, VIP-2 tribünü 50 YTL, VIP-1 tribünü 100 YTL olarak belirlendi. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarların Sadri Şener Sosyal Tesisleri ve Biletix gişeleri ile www.biletix.com.tr adresinden biletlere ulaşabilecekleri açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 13:10:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?