18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzon M.Ali Yılmaz'ı destekleyecek

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun başında yönetilenlerin değil, yönetenlerin olmasını istediklerini belirterek, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda adaylarının Mehmet Ali Yılmaz olduğunu söyledi.

Transferde Trabzonspor'a yakışacak isimler alacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, transfer yapma adına amatör bir düşünceyle hareket etmeyeceklerini belirtti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Kurulu'nda adaylarının Mehmet Ali Yılmaz olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde bizim adayımız Mehmet Ali Yılmaz'dır. Bizim de içinde bulunduğumuz Türk futbolunda, futbolun başında yönetilenlerin değil, yönetenlerin olmasını istiyoruz. Türk futbolunu yönetenler kukla olmasın. Şahsi çıkarları uğruna Türk futbolunu karanlığa gömmesinler, futbolda adeletin sağlanaması için de Trabzonspor yönetimi olarak haksızlıklara müsaade etmemiz söz konusu olamaz" dedi.

Trabzonspor'un hakkını ne futbolun üstündeki insanlara ne de altındaki insanlara yedirtmeyeceklerini ifade eden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un hakkını kimseye yedirtmeyiz. Trabzonspor'un hakkını yemeyi düşünenler bunu akıllarından bile geçirmesin. Trabzonspor'un hakkını yemeyi bile düşünemeyecekler. Biz ne kendimize haksızlık yapılsın istiyoruz, ne de başkalarına, haksız kazancı kesinlikle istemiyoruz. Buna ihtiyacımız yok. Biz Trabzonspor'un haklarını savunurken, Türk futbolunu da güzellikler katarak, yüksek hedeflerde yol almasını sağlayacağız" diye konuştu.

Trabzonspor'un menfaatlerini koruyan herkesle birlikte yürüyeceklerini kaydeden Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un emeğine, hakkına sahip çıkan herkesle birlikte yürüyeceğiz. Ama Trabzonspor'dan menfaat sağlamaya çalışanları kulübün etrafına bile yanaştırmayız. Biz Trabzonspor için canımızı, emeğimizi, herşeyimizi vermeye hazırız. Genel kurulda delegelerimiz bize görev verdi ve bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Biz hizmet adamıyız. Benim bir sloganım var. 'Trabzon insanı birbirine üstünlük sağlama adına harcayacak yarım saniyesi bile yoktur' Biz önümüze büyük hedefler koyduk. Bu hedeflere giderken önümüze çıkacak olan kilitleri birlikte aşmalıyız" dedi.

Trabzonspor'un Türkiye'den alacağı oyuncuların belli olduğunu belirten Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'un Türkiye'den alacağı oyuncular belli. Bizim yönetim olarak para sıkıntımız yok. İstediğimiz oyuncuları alabiliriz. Trabzonspor'un bu sezon ligde fazla bir iddiası yok. Biz yönetim kurulu olarak 1 Ocak'tan itibaren yapacağımız çalışmalarla gelecek sezonun şampiyon takımını kuracağız. Biz şampiyonluk sözü verdik. Ama bu dönemde oyuncu transferi çok zor. Kulüpler ellerindeki kaliteli oyuncuları bırakmak istemiyorlar. Transfer yapmak için de amatör bir duşünceyle transferde hareket edemeyiz. Trabzonspor'u sırf transfer yapmak için zarara uğratamayız. Son 2 sezondan beri iyi olan bir Trabzonspor son dönemde yapılan yanlış transferler sonucu durgunluk yaşıyor. Biz de aynı hataya düşemeyiz" diye konuştu.

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Fatih Akyel konusuna da değinen Hacıosmanoğlu, "Fatih Akyel 'Gerekirse Trabzon'un toprağını öperim' dedi. 'En güzel özürü sahada oynayacağım futbol ile vereceğim' diyor. Fatih, 'Trabzonspor'a hizmet etmek istiyorum' dedi. Hocamız da bu oyuncuyu istiyor. Takımda Milli Takım'dan arkadaşları var. İyi bir uyum sağlayacağına inanıyoruz. Kendi oynadığı kulüplere sahiplenmiş bir oyuncu. En güzel yıllarını da Trabzonspor'da geçirmek istiyor" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 15:55:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?