18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzon'da gol yağmuru...

TT Arena'da Fenerbahçe karşısında aldığı yenilgiyle sarsılan Galatasaray, Avni Aker Stadı'ndaki gol düellosunda sevinen taraf oldu.

Spor Toto Şampiyonluk Grubu 3. haftasında Galatasaray, sadece kadın ve çocuk taraftarların izlediği karşılaşmada Trabzonspor'u deplasmanda 4-2 yendi.

Sezonun flaş ismi Selçuk İnan'in muhteşem frikikten golüyle öne geçen sarı-kırmızılı takım, Necati'nin 22 ve 42. dakikalarda attığı gollerle farkı açtı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Colman, bordo-mavilileri umutlandırdı. Ancak 62'de Emmanuel Eboue sahneye çıktı. Colman, 85'te penaltıdan attığı golle maçın skorunu belirledi.

Bu sonuçla 45 puana yükselen lider Galatasaray, bitime hafta kala ikinci sırayı garantilerken, maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı. Şampiyonlar Ligi şansı kalmayan Karadeniz ekibi ise 31 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılılar, Çarşamba günü Türk Telekom Arena'da Trabzonspor'u ağırlayacak.

TRABZONSPOR: 2 - GALATASARAY: 4

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Bülent Yıldırım, Orkun Aktaş, Ekrem Kan
Trabzonspor: Tolga, Cech (Dk. 73 Alanzinho), Giray, Mustafa, Celustka, Zokora, Colman, Serkan, Adrian, Olcan, Halil
Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan, Melo, Selçuk (Dk. 67 Riera), Engin, Emre (Dk. 73 Baros), Necati, Elmander (Dk. 59 Aydın Yılmaz)

MAÇIN AYRINTILARI

Burak kadroda yer almadı

Fenerbahçe maçında burnu kırılan ve İstanbul'da ameliyat olduktan sonra kentteki yoğun sis nedeniyle de şehre gecikmeli gelerek son iki antrenmanda yer alabilen Burak Yılmaz, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Trabzon'da tek değişiklik, Galatasaray'da aynı kadro

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş maçında oyundan alınırken disiplinsiz davranışlar gösteren Volkan Şen'i yedek soyundururken, Celustka'ya ilk 11'de görev verdi. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ise Fenerbahçe maçının kadrosunda değişik yapmadı.

Beyaz mendil salladılar

Trabzonspor'un aldığı seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı kadın ve 12 yaş altı çocuklar izleyebildi. Stadı dolduran 25 bin dolayında kadın ve çocuk taraftar, Beşiktaş maçında olduğu gibi şike iddialarında kendilerine haksızlık yapıldığı savunarak, beyaz mendillerle tepkilerini ortaya koydu.

Galatasaray'a da yenmek yok

Trabzonspor, Fenerbahçe'yi olduğu gibi Galatasaray'ı da havalimanında karşılamadı ve yönetime yemek vermedi. Bordo-mavililer, geçen hafta Trabzon'a gelen Beşiktaş'ı havalimanında çiçekle karşılamış ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Başkan Fikret Orman'ın da katıldığı bir yemekte siyah beyazlı yöneticileri ağırlamıştı.

Başkanlar gelmedi

Trabzonspor - Galatasaray maçına her iki kulübün başkanları da gelmedi.Trabzonspor adına Asbaşkan Nevzat Şakar, Galatasaray adına İkinci Başkan Ali Dürüst, şeref tribününde oturdu.

...
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2012 Cumartesi 21:05:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?