22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzon'da kazan kaynıyor

Ağır yaralı Trabzon'da yönetim ve teknik heyetin kredisi bitme noktasına geldi. İdareciler, sessizliğe bürünürken, ilk toplantıda radikal kararlar bekleniyor.

Hep kötüye gidiyor
Sezona büyük umutlarla girilmişti... Geçen seneki tablonun telafisi yapılacak, camia mutlu olacaktı. Ama olmadı. Trabzonspor önce Galati gibi sıradan bir takıma elendi, Avrupa’ya veda etti. Sonra lig başladı. Bordo-Mavililer, oyunuyla tatmin edemese de teselli zirveden kopulmamasıydı. Ancak Beşiktaş maçıyla beraber o da değişti, liderle fark iyice açıldı. Bugüne kadar övünülen savunma etkinliği kayboldu, Avni Aker’deki yenilmezlik serisi de bozuldu. Tüm bunlar, Trabzonspor’da suların ısınmasına sebep oldu.

Maç sonrası baskı
Maçın ardından taraftarların hedefinde yönetim, yönetimin hedefinde ise Ziya Doğan vardı. Takımın kazandığı maçlarda dahi zaman zaman istifaya davet edilen Bordo-Mavililer’in hocasıyla yolların ayrılması gerektiğini savunan bazı yöneticiler, başkanla görüştü, “Beşiktaş maçını da kaybettik. Daha ne olması gerekiyor. Kan değişikliği bizim de kredimizi artırır” mesajını verdi. Ancak Başkan Nuri Albayrak, tek sorumlunun teknik heyet olmadığının altını ısrarla çizip, topu yönetim kurulunda yapılacak olan görüşmeye bıraktı.

İki ihtimal var!
Yönetim, Başkan Nuri Albayrak’ın telkinleriyle sessizliğe büründü. Ekibine, “Kimse yönetim kurulu kararı olmadan konuşmasın” diye seslenen başkanın, Ziya Doğan ile bir araya geleceği iddia edildi. Doğan’dan detaylı bir rapor isteyen Albayrak’ın bunu yönetime sunacağı belirtildi. Bu durumda 2 seçenek var. Ya Doğan’ın raporu paralelinde bazı oyunculara radikal cezalar verilecek ya da başkan daha fazla dayanamayıp tecrübeli hocaya ‘buraya kadar’ diyecek.

Fanatik
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2007 Pazartesi 08:56:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?