20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Trabzon'da kongre tarihi belirlendi

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ertelenen Trabzonspor kongresini şubat ayının başlarında kesinlikle yapacaklarını söyledi.

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, MKA Kırıkkalespor karşısında kazanma arzusu içinde oldukları bir maç olduğunu belirterek, "İyi pas yüzdemiz olan bir karşılaşma oldu. Güzel seyir zevki olan izleyenlerin beğenisi kazanan bir müsabaka oynadık. Takıma takviye yapmak istiyoruz. Transferde çıkmazda olduğumuz diye bir durum söz konusu değil, transfer resmi olarak 3 gün önce başladı. Devre arasında transfer yapmak çok zordur. İlle de transfer yapmak içinde transfer yapmayacağız. Görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Görüşme halinde olduğumuz oyuncularla Trabzonspor'un menfaatleri birleştiği noktada transferleri gerçekleştireceğiz" dedi.

Ertelenen kongreyi şubat ayında kesinlikle yapacaklarını belirten Kafkas, "Ertelenen Trabzonspor kongresini kesinlikle şubat ayı içinde yapacağız. Ama son gelişmeye göre Şubat ayının başı olarak görünüyor. Yönetim kurulu olarak bunun kararını pazartesi günü yapacağımız toplantıda alıp karar defterine yazacağız" diye konuştu.

FIFA'ya başvurduğu ve Trabzon'a dönmeyeceği iddia edilen, bugün de takımla birlikte çalışmalara başlayan Gineli oyuncu İbrahim Yattara'nın teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme yapacağını belirten Kafkas, "Yattara konusunda Trabzonspor olarak bizim bir problemimiz yoktu. Yattara, böyle bir üslup içersine girdi. Mutlaka açıklamasını kendisi yapacaktır. Bizim için önemli bir oyuncudur. Teknik direktörümüz Ersun Yanal ile bir görüşme yapacak ve ondan sonra takımla birlikte çalışmalarına devam edecek" dedi

Kafkas, FIFA'ya başvuran Risp'in ise 6 Ocak'dan sonra Trabzon'a gelmesini beklediklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 15:08:42
Güncelleme :5 Ocak 2008 Cumartesi 15:09:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?