20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Trabzon'dan çifte bomba

Trabzonspor uzun zamandır peşinde olduğu Selçuk ve Burak’ın transferinde mutlu sona ulaştı. Bordo- mavili takımda Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı arasında dün akşam yapılan sürpriz görüşme sonucunda taraflar anlaştı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı’yı uzun uğraşlar sonucunda ikna eden bordo- mavili yöneticiler, Selçuk ve Burak’a bugün üç yıllık sözleşme imzalatmayı planlıyor.
Bu arada bordo- mavili yönetimin Manisaspor’a 3.5 milyon Euro gibi yüklü bir bonservis bedelinin yanı sıra, futbolcu da vereceği öğrenildi. Genel Sayman Mahmut Aksu iki Manisasporlu futbolcularla anlaştıklarını detayların daha sonra açıklanacağını söyledi.

Derdiyok’un derdi çok
Trabzonspor, İsviçre Milli Takımı’nda forma giyen Eren Derdiyok için bastırıyor. Basel’i ikna edebilmek için uğraş veren bordo-mavililer, kesenin ağzını iyice açtı. Transferi Avrupa Şampiyonası sonrasına bırakmak isteyen Basel’i, bu kararından vazgeçirmek isteyen Karadeniz ekibinin ilk etapta önerdiği 1 milyon 700 bin dolarlık teklifini 3 milyon euroya çıkardığı öğrenildi.

Ersen Martin yine sorun oldu
Recreativo Huelva’ya transferi sırasında Trabzonspor ile İspanyol kulübü arasında sorun yaşanmasına neden olan Ersen Martin, bordo-mavililerle mahkemelik oldu. Futbolcunun, sözleşmesi gereği sezon başında garanti para olarak aldığı 438 bin 165 YTL. değerindeki çeki, İspanya’ya transferinden sonra iade etmemesi üzerine Trabzonspor, golcü futbolcudan davacı oldu. Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi’nde dün görülen dava ileri bir tarihe ertelenirken Trabzonspor, çekin iptali için icra takibi başlattı. Futbol Federasyonu’na da çeklerin iptali için başvuruda bulunan Karadeniz ekibi, Ersen Martin’in transferinden sonra İspanyol kulübünden alması gereken 1 milyon euroluk bonservis bedeline de henüz ulaşamadı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 09:36:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?