19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzonspor: 2 Ankaragücü: 1

Turkcell Super Lig 19. hafta açılış maçında Ankaragücü'nü konuk eden Trabzonspor, karşılaşmayı Umut'un 90+2'de attığı golle 2-1 kazanarak maç fazlasıyla zirveye oturdu.

STAT: Avni Aker

HAKEMLER: İlker Meral Serkan Gençerler Erhan Sönmez

TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Hüseyin, Colman, Selçuk, Yattara, Umut, Gökhan

ANKARAGÜCÜ: Bora, El Yasa, Dos Santos, Murat Duruer, İsmail Bouzid, Barbaros, Semavi, İlkem, Hasan Üçüncü, Jaba, De Nigris

Maç öncesi Yanal, oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Şu ana kadarki performansınızdan memnunum. Ankaragücü'nü de yenerek devam etmeliyiz" dedi. Kart sınırındaki Hüseyin, Umut, Serkan, Cale ve Selçuk'u da uyaran Yanal, "Beşiktaş maçında bana lazımsınız. Kart görmek yok" dedi.

 

Maç Anlatımı

90+4' Ve hakem İlker Meral karşılaşmanın son düdüğünü çalıdı. Trabzonspor uzatmalarda attığı golle 3 puanı cebine koyuyor. 2-1
90+4' Trabzonspor'da Ceyhun Gülselam oyuna girdi, Selçuk İnan oyundan çıktı.
90+3' İlkem Özkaynak bu dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.
90+2' Ankaragücü'nde İlkem Özkaynak itirazları sonucunda sarı kart gördü.
90+1' Trabzonspor çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacak...
90' Trabzonspor'da Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruşta Umut Bulut çok iyi yükseldi ve topu ağlarla buluşturdu. 2-1
90' Karşılaşmada en az 4 dakika uzatma oynanacak...
89' Ankaragücü'nde Özgür oyuna girdi, Semavi oyundan çıktı.
85' Trabzonspor'da ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Gökhan Ünal'ın sert vuruşu farklı bir şekilde auta çıktı.
82' Trabzonspor'da Hüseyin Çimsir yerini İsaac Promise'e bıraktı.
81' Ankaragücü'nde Ceyhun Eriş oyuna girdi, Jaba oyundan çıktı.
80' Trabzonspor kalesinde gördüğü golün ardında yüklenmeye başladı. Colman ceza sahası yayı üzerine kadar gelip topu Egemen ile buluşturdu. Egemen'in bu pozisyonda çok sert vurdu ancak kaleci Bora bu zor pozisyonda topa son anda dokundu ve mutlak bir gol pozisyonunu engelledi.

78' Trabzonspor'da Gökhan Ünal ceza sahası sol çağrazından mükemmel bir vuruş yaptı. Ancak Gökhan'ın bu vuruşuna üst direk gole izin vermedi.
78' Ankaragücü'nde Barbaros sarı kart gördü.
76' Ankaragücü'nde ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Barbaros'un vuruşu Selçuk İnan'a çarptı. Havalanan top zaten önde olan Slyva'nın üstünden ağlarla buluştu. 1-1
75' Ankaragücü'nde Murat Duruer'in ara pasında Semavi topla buluşmak istedi ancak bu pozisyonda Trabzonspor defansı son anda araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
73' Trabzonspor'da Selçuk İnan'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Egemen çok iyi yükseldi ve kafa vuruşunu yaptı. Top direğin hemen üstünden auta çıktı.
69' Ankaragücü'nde sol kanattan yapılan ortada Kerem arka direkte bomboş bir şekilde topla buluştu. Kerem bu pozisyonda tekrar altı pasa ortalamak istedi ancak Trabzonspor defansı araya girdi ve topu uzaklaştırdı. Ankaragücü mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

63' Trabzonspor'da Yattara yerini Alanzinho'ya bırakıyor.
61' Bu dakikada Trabzonspor taraftarı klasik 61. dakika kutlamalarını yapıyor...
60' Trabzonspor'da Alanzinho oyuna girmek için hazırlanıyor...
60' Trabzonspor'da Tayfun Cora ceza sahası içine ortaladı ancak defans son anda araya girdi ve bu pozisyonda Gökhan Ünal'ın topla buluşmasını engelledi.
54' Ankaragücü'nde Semavi'nin defansın arkasına attığı pasta topla buluşan De Nigris, sert vurdu ancak defans bu pozisyonda araya girdi.
52' Trabzonspor ikinci yarıya fırtına gibi başladı... Sağ kanattan Yattara ortaladı, zor pozisyonda Ankaragücü defansından Bouzid yükseldi ve topu kormere attı.
50' Trabzonspor'da Yattara hızlı bir şekilde ceza sahası içine girerek kaleci Bora ile karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda Bora'yı da geçen Yattara, Dos santos'un son anda müdehalesi ile topu ağlara gönderemedi.
49' Trabzonspor'da sol kanatta topla buluşan Umut ara pasıyla ceza sahası içinde Yattara'yı topla buluşturmak istedi. Ancak kaleci Bora bu pozisyonda son anda araya girerek mutlak bir golü önledi.
47' Trabzonspor ikinci yarıya hızlı başladı. Sol kanatta topla buluşan Gökhan Ünal ceza sahası sol çaprazından sert vurdu ancak top az farkla auta çıktı.
46' Ankaragücü'nde Kerem oyuna girdi, Hasan Üçüncü oyundan çıktı.
46' Karşılaşmanın ikinci yarısı Ankaragücü'nün vuruşu ile başladı.

45+1' Hakem İlker Meral karşılaşmanın ilk yarısının son düdüğünü çaldı. Trabzonspor böylece ilk yarıyı 1-0 önde kapıyor.
45' Karşılaşmada en az bir dakika uzatma oynanacak...
42' Trabzon ilk yarının sonlarına ataklarını artırmaya başladı. Ceza sahası dışından Gökhan Ünal çok sert vurdu ancak top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.
41' Trabzonspor'da Yattara ile verkaç yapan Song, sağ kanattan ceza sahası içine girdi ve yerden pasında altı pasta Gökhan Ünal'ı topla buluşturmak istedi. Ancak defans bu pozisyonda araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
39' Trabzonspor bu dakikada bir kez daha tehlikeli bir yerden sertbest vuruş kullanacak... Yattara bu pozisyonda ceza sahası içine ortalamak istedi ancak top barajdan döndü.

38' Ankaragücü'nde Semavi'nin ara pasında ceza sahası içinde topla buluşan De Nigris'in vuruşuna Song son anda ayak koydu.
35' Ankaragücü'nde ceza sahası içinde topla buluşan Jaba, kaleci Sylva'nın uzanamayacağı yere topu göndermek istedi ancak bu pozisyonda Sylva uzandı ve topu kontrol etti.
33' Ankaragücü'nde sol kanattan yapılan ortaya yükselen kaleci Sylva topu elinden kaçırdı. Bu pozisyonda Jaba hareketlendi ancak Sylva ikinci pozisyonda topu kontrol etti.
31' Ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta Egemen'in sert vuruşu farklı bir şekilde yandan auta çıktı.
30' Trabzonspor bu dakikada tehlikeli bir yerden sertbes vuruş kullanacak...
27' Trabzonspor'da sağ kanatta topla buluşan Umut Bulut hızlı bir şekilde ceza sahasına girdi ve yerden çok sert vurdu ancak kaleci Bora son anda topu kornere çeldi.
20' Ankaragücü'nde Elyasa Song'a yaptığı sert hareket sonrasında sarı kart gördü.
20' Ankaragücü'nde De Nigris'in penaltı beklediği pozisyonda Jaba, hakeme itirazından dolayı sarı kartla cezalandırıldı.
19' Ankaragücü'nde ceza sahası dışında topla buluşan De Nigris ceza sahası içinde yerde kaldı ancak hakem İlker Meral bu pozisyonde devam kararı verdi.

18' Ankaragücü'nde Murat Duruer'in sağ kanattan serbest vuruş doğrudan kaleye gitti ve kaleci Sylva topu son anda kornere çeldi.
15' Yattara'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta Egemen topa iyi yükseldi ve topu Tayfun'nun önüne indirdi. Tayfun Cora zor pozisyonda topa çok iyi vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-0
13' Trabzonspor'da Yattara rakiplerinden sıyrılarak ceza sahasına girdi. Yattara altı pasa doğru çok tehlikeli bir pas attı ancak Ankaragücü'nde İlkem son anda araya girdi ve mutlak bir golü önledi.
8' Ankaragücü kontrataklarla şansını deniyor. Ceza sahası dışından Barbaros'un vuruşunda top Trabzonspor defansına çarptı ve kornere çıktı.
7' Ankaragücü bu dakikada kendi sahasına kapandı...

4' Ankaragücü'nde Murat Duruer'in ceza sahasından vuruşu farklı bir şekilde auta çıktı.
2' Trabzonspor maça çok hızlı başladı. Yattara sağ kanattan ceza sahasına girdi. Yattara'nın yerden pasına Selçuk dokundu ancak topu ağlara gönderemedi. Ardından bir kez daha Gökhan ile şansını deneyen Trabzonspor'da defans son anda araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
1' Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi Trabzonspor'un vuruşu ile başladı.
0' Takımlar sahadaki yerlerini aldılar.
 

..
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 19:24:03
Güncelleme :6 Şubat 2009 Cuma 22:22:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?