19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzonspor: 3 - K.Erciyesspor: 1

Trabzonspor, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta, Erciyesspor'u 3-1 mağlup etti. 

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Kayseri Erciyesspor'u konuk eden Trabzonspor, bir hayli zorlandığı maçı 3-1 kazandı. Ligdeki 4. galibiyetini alan bordo-maviiler 15 puana yükseldi.


TRABZONSPOR 3 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 1

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Halis Özkahya, Serkan Ok, Alpaslan Dedeş
Trabzonspor: Jefferson, Çağdaş, Fatih, Mustafa, Hüseyin, Hasan (Dk. 24 Umut), Szymkowiak (Dk. 46 Ferhat), Musa, Marcelinho, Gökdeniz (Dk. 87 Musampa), Ersen
Kayseri Erciyesspor: Fadhel, Emre, Serge Die, Timuçin, Lazarov, Bouazizi, Mustafa, Gökhan, Cenk (Dk. 57 Ömer Ateş), Cem (Dk. 45 Yalçın), İlkem (Dk. 81 Djalovic)
Goller: Dk. 10 Lazarov (Kayseri Erciyesspor), Dk 48. Çağdaş, Dk. 76 Ersen Martin, Dk. 83 Umut Bulut (Trabzonspor)
Sarı kartlar: 44 İlkem, Dk. 59 Lazarov (Kayseri Erciyespor)

NOTLAR

YÖNETİMDEN MESAJ


Trabzonspor Genel Sekreteri Zekayi Fırat Dülger, bazı yerel yayın organlarında, ismi verilmeyen bir yöneticinin ağzından yer alan ve "Trabzonspor Yönetimi’nde sadece Başkan Nuri Albayrak ve Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’nun sözü geçiyor. Bize fikrimizi sormuyorlar. Rutin işleri takip ettiriyorlar, önemli kararları kimseye danışmadan kendileri alıyorlar" ibarelerini içeren açıklamaya yanıt verdi.

Dülger, Trabzonspor’u maksatlı olarak yıpratma amacı taşıyan bu tür iddialara kamuoyunun itibar etmemesi gerektiğinin altını çizerek, "Yönetim kurulu toplantılarımız isteyen herkesin düşüncelerini açıkladığı, yapmak istediklerini anlattığı demokratik bir ortam içerisinde geçmektedir. Başkanımız ve Asbaşkanımız da düşüncelerini her zaman yönetim kuruluna açıklamaktadırlar. Bahsedildiği gibi üyeleri baskı altına alma veya alınmış bir kararı imzalatma gibi bir davranış içerisine girmemişlerdir" dedi.

PAF MAÇI TRABZONSPOR’UN

Trabzonspor ile Kayseri Erciyesspor PAF takımları arasında oynanan karşılaşmayı bordo-mavililer 3-1 kazandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde oynanan karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini Emre Kahraman, Kadir ve Ziya attı. Kayseri ekibinin tek golü ise penaltıdan Kerim’den geldi.

CELALEDDİN 7 HAFTA SONRA

Trabzonspor’da Lazaroni'nin fazla şans vermediği ve bu sezon sadece Apoel’le oynanan rövanş karşılaşmasında ilk 11'de forma giyerek 90 dakika görev yapan, ardından da sakatlanan Celaleddin Koçak, 7 hafta aradan sonra kadroya alındı. Teknik direktör Ziya Doğan, Trabzonspor’daki ilk döneminde gözdelerinden olan Celaleddin’i Erciyesspor karşısında yedek soyundurdu.

Bu arada Stepanov’un sarı kart cezası needeniyle forma giyemediği Kayseri Erciyesspor maçında ilk 11’de görev yapan Çağdaş Atan da, 9 maç aradan sonra ilk 11’de kendine yer buldu.

Kayseri Erciyesspor’da teknik direktörlük görevine getirilen Werner Lorant da, ilk kez takımının başında sahaya Trabzonspor karşılaşmasıyla çıktı.

SEYİRCİ ŞOKU

Trabzonspor taraftarları, Kayseri Erciyesspor maçına beklenen ilgiyi göstermedi. Bu sezon ilk kez gündüz taraftarlarının karşısına çıkan Trabzonspor’da, havanın yağmurlu ve soğuk olması da taraftar sayısını etkilerken, tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2006 Cumartesi 18:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?