19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzonspor Almanya yolcusu

Trabzonspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarının Trabzon bölümünü tamamladı. Bordo-mavili ekip, yarın Almanya'nın Hannover kentine gidecek.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Buğra ve Arjantinli oyuncu Gustavo Colman katılmadı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından dar alanda pas çalışması ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

Yapılan bu çalışmada Ersun Yanal, isteğini yerine getiremeyen Tayfun Cora'ya şınav çekme cezası verdi. Savunma ve hucum organizasyonları üzerinde duran Ersun Yanal, oyuncularından toplu hareket etmelerini ve sahayı iyi paylaşmalarını istedi. Zaman zaman çalışmayı yarıda keserek ikazlarda bulunan Ersun Yanal, "Formalarınızda geriye dönemeyin diye bir apalet mi var" diye azarladı.

Hırslı ve zaman zaman da sert mücadelelerin yaşandığı antrenmanda sakatlıklar da yaşandı. Oyuncuların verdiği forma savaşı ise Ersun Yanal'ı mutlu etti. Yapılan taktik çalışmada sol dirseğine sert bir top gelen Egemen Korkmaz bir anda yere yığıldı. Kolu sargıya alınan Egemen Korkmaz, idmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Yapılan ilk kontrollerde Egemen'in ciddi bir durumunun olmadığı, ancak yapılacak son kontrollerden sonra durumunun netleşeceği belirtildi.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarının Trabzon ayağını bugün yaptığı tek çalışmayla tamamladı. Yarın sabah Trabzon'dan İstanbul'a buradan da Almanya'nın Hannover kentine gidecek olan Bordo-mavili ekip, 13 Ağustos'a kadar Almanya'da hazırlıklarını sürdürecek. Burada 6 hazırlık maçı yapacak olan Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 16 Ağustos Cumartesi günü saat 20.00'de Yunanistan'ın Levadios takımı ile bir hazırlık maçı yaparak hazırlıklarını tamamlayacak.

iha
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2008 Cumartesi 14:36:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?