29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzonspor çıkış peşinde

TURKCELL Süper Ligi’nde sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, yarın sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak bir çıkış yakalamak istiyor.

Fortis Türkiye Kupası maçları nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Trabzonspor, yarın sahasında Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Ara transfer döneminde Karşıyaka’dan genç kaleci Onur ve Mısır’ın İsmaily takımından sol kanat oyuncusu Sayed Moawwad’i alarak kadrosunu güçlendiren bordo mavili takımda teknik direktör Ersun Yanal futbolcularıyla sürekli görüşerek maçın önemini anlatıyor. Futbolcularına galibiyetten başka bir şey düşünmemeleri konusunda telkinde bulunan Yanal, “Bu maçı kazanırsak ligde üst sıralara tırmanışa geçeriz'' dedi.

GÖKDENİZ VE YATTARA’YI UYARDI
Antalya kampında futbolculara kendi oyun sistemini oturtmaya çalışan Yanal’ın Bursaspor maçında Gökdeniz ve Yattara’dan kendi bireysel yeteneklerini kullanmalarını istediği öğrenildi. Bu futbolculardan takıma önderlik yapmalarını isteyen Yanal’ın kalede yeni transfer Onur’un yerine Tolga’ya görev vermesi bekleniyor. Afrika Uluslar Kupası maçlarında bulunan Gineli Jabi ve yeni transfer Mısırlı Sayed Moawwad ile sakatlığı devam eden Tolga Seyhan bu maçta forma giyemeyecek.

CEYHUN VE CELALEDDİN’DEN BÜYÜK ZARAR
Bu arada Trabzonspor’un devre arasında Konyaspor’a gönderdiği Ceyhun ve Vestel Manisaspor’a verdiği Celaleddin’den büyük zarar ettiği öğrenildi. Trabzonspor’a 800 bin YTL’ye mal olan ve bordo mavili kulüpten yıllık 1 milyon YTL alan Ceyhun, Konyaspor’a 118 bin YTL karşılığında verildi. Ceyhun’un 95 bin YTL nakit ve 147 bin YTL’lik çek alacağından feragat ettiği açıklandı. Trabzonspor’da 1 milyon 300 bin YTL’ye oynayan Celaleddin ise Vestel Manisaspor’a 177 bin YTL nakit para karşılığında satıldı. Bu futbolcunun da 65 bin YTL tutarındaki alacağından feragat ettiği açıklandı. Trabzonspor yönetiminin her iki futbolcudan aldığı ücretin, daha önce bu futbolculara ödediği miktarın sadece dörtte biri olması dikkat çekti.

MUHTEMEL KADRO
Tolga - Tayfun, Erdinç, Çağdaş, Mustafa - Yattara, Hüseyin, Serkan, Ayman - Gökdeniz, Umut.
SAKAT: Tolga Seyhan.
CEZALI: Yok.
BİLET FİYTLARI: Kale arkası 5, maraton 10, maraton özel 15, kapalı 25, VİP 2 50, VİP 1 100 YTL.

Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2008 Cumartesi 13:13:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?