20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Trabzonspor hedef büyüttü

 
Bordo-Mavili ekip, yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.
Yeni sezon öncesi transferde hareketli bir dönem geçiren Trabzonspor'da, şu ana dek 15 bin kombine kart satıldığı bildirildi.



Kulüp Genel Sekreteri Hasan Yener, sezon öncesi en az 15 bin kombine kart satma hedefine ulaştıklarını ve artık tüm stadı kombine kartlı seyirci yapmak istediklerini söyledi. Kale arkası tribünlerle birlikte stat kapasitesinin 23 bin civarına çıkacağını ifade eden Yener, "Misafir takım tribününün yanı sıra bu yıl çocuk tribünü oluşturacağız. Bu nedenle 21 bin civarında bir kombine kart satışı yapabiliyoruz. Kale arkası ve maraton kombine kartları bitti. Kapalı tribün kombineleriyle birlikte amacımız bütün kombineleri satmak.'' dedi. Hasan Yener, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ilk kez çocuk tribünü oluşturacaklarını kaydetti.

Gerede'de tempo artıyor

Trabzonspor, Gerede kampının 5. gününde temposunu artırmaya başladı. Dün üç idman gerçekleştiren Bordo-Mavililer, yarı sahada ikili gruplarla maç yaptı. Başarılı hareketleri ve özellikle şık golleriyle adeta şov yapan Adnan Güngör'e arkadaşları, 'Ronaldo musun Adnan?' diye espri yaptı. Turuncu takımda Onur, Adnan, Cale, Ergin, Giray, Tayfun, Sami, Ceyhun, Abdülaziz, Selçuk ve Gökhan Ünal yer alırken, galibiyet sonrası bu oyuncular omuz omuza vererek tezahürat yaptılar. Oyuncular, idmandan sonra kamp yapılan tesislerin yanındaki mescitte cuma namazı kıldı. Öte yandan Bordo-Mavili ekibin yeni transferi Kamerunlu Song, bugün Paris'te düzenlenecek olan özel bir organizasyonda Dünya Karması'nda forma giyecek olması nedeniyle dün kamptan ayrıldı. Song, yarın takımın Gerede kampına katılacak.

Cahit Kılıç / Zaman
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2008 Cumartesi 15:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?