19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzonspor iddialı hazırlanıyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde büyük maçların ayrı bir havasının olduğunu belirterek, cumartesi günü oynayacakları maçta şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'ı yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Trabzonspor'un bu sezon hedeflerinden uzak bir yıl geçirdiğini kaydeden Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, "Geride kalan maçlara prestij ve gelecek sezonun planlaması olarak bakıyoruz. Trabzonspor bu sezon yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen büyük maçlara hep farklı bir havada çıkmıştır. Rakibimizin ligdeki konumu bizi ilgilendirmiyor. İki takım için de zor bir maç olacak. Galatasaray'a göre biz daha rahat bir takımız. Bize yakışan mücadeleyi ortayı koyarak sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ve gündemlerindeki oyuncularla görüşmeler yaptıklarını dile getiren Hacısalihoğlu, teknik heyetle birlikte hem Trabzonspor'a faydalı olacak hem de ekonomik olarak kulübün mali yapısına uygun oyuncuları kulübe kazandırmak istediklerini söyledi.

"YATTARA TRABZONSPOR'DA EKOL OLACAK"
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan İbrahim Yattara'nın bordo-mavili takımda bir ekol olacağını vurgulayarak şunları söyledi: "Yattara'nın Trabzonspor'la 1 yıl daha sözleşmesi var. Biz kendisine gelecek yıldan itibaren sözleşmeyi uzatmayı teklif ettik. Yattara da bize 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu ve burada mutlu olduğunu ifade etti. Düşünüp bize cevap verecek. İnşallah bir problem çıkmayacak. Kendisi ile uzun yıllar birlikte olmak istiyoruz. Türk vatandaşı olmak için müracaat etti. Trabzon'u çok seviyor. Bir problem yaşanacağını sanmıyorum. Biz onu burada ikinci kaptan veya kaptan olarak görmek istiyoruz. Yattara'nınTrabzonspor'da bir ekol olmasını istiyoruz."

.
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2008 Perşembe 12:47:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?