23
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Trabzonspor kesenin ağzını açtı


Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 30 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında yapılacak karşılaşma öncesi bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, galibiyet primini 2 kat daha artırma kararı aldı.
Kulüp Genel Saymanı Yüksel Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün akşam yönetim kurulu toplantısında, daha önce belirledikleri 5’er bin YTL olan derbi maç galibiyet primini Fenerbahçe maçı için 10’er bin YTL’ye yükseltme kararı aldıklarını söyledi.
Daha önceki derbi maçlarında da bu tür uygulamaya gittiklerini ifade eden Şimşek, "Futbolcularımız yeterki bu maçtan galibiyetle ayrılsınlar. Kazandıkları takdirde bu konuyu yönetime bıraksınlar. Ekstra prim de verebiliriz. Yeter ki yürekleriyle oynasınlar ve istediğimiz sonucu alsınlar" diye konuştu. Bu arada futbolculara Fenerbahçe maçı öncesi prim alacaklarından dolayı yaklaşık 150 bin YTL, ödeneceği açıklandı.

Güneş’in transfer kızgınlığı...

Transfer edilmesi düşünülen futbolcuların medyada yer alması Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’i rahatsız ediyor.
Tecrübeli teknik adamın, yöneticileri ve futbolcu izleme komitesi üyelerini uyararak, “Takip ettiğimiz, ilgilendiğimiz ve konuştuğumuz hiçbir oyuncuyla ilgili tek satır haber çıkmaması gerekiyor. Alınacak oyuncunun fiyatı yükseliyor. Bilgi sızdırılmasını istemiyorumö dediği öğrenildi.

Trabzon’un ilk tercihi Almanya’dan Ümit Davala
Gelecek sezon kadrosunu önemli yıldızlarla takviye etmeyi planlayan Trabzonspor’un ilk tercihi Almanya Birinci Ligi’nde forma giyen gurbetçi yıldızlar olacak. Bordo-Mavililer’in ilk düşündüğü isim ise Werder Bremen’de ilk onbir şansı bulamayan Ümit Davala. Ayrıca Schalke’nin yıldızı Hamit Altıntop’u da teknik direktör Şenol Güneş’in mutlaka kadroda görmeyi planladığı ve yöneticilerden her türlü fedakarlığın yapılmasını istediği ifade edildi. Kulübüyle 2007’ye kadar sözleşmesi devam eden Hamit’in, transferi ise şimdilik zor gözüküyor. 
 

AA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2005 Çarşamba 17:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?