29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Trabzonspor kupaya göz dikti

Trabzonspor Futbol Şube Menejeri Necmi Perekli, ikinci yarıda hedeflerinin ligde en iyi yere gelebilmek ve Fortis Türkiye Kupasını kazanmak olduğunu söyledi.

Fizik ve moral kondisyonu olarak çok iyi durumda olduklarını belirten Perekli; "Fortis Türkiye Kupasın'da Kırıkkalespor, Adanaspor ve ligde ise Sivasspor maçıyla birlikte ikinci yarıya başlayacağız. 1-2 eksiğimiz bulunmasına rağmen, bunlar çok önemli değil. Kadroda yer alan oyuncularımız onları aratmayacaklardır. Rakiplerimiz yenecek güçteyiz ve maçları kazanmak istiyoruz. Trabzonspor fizik ve moral kondisyonu ile lige çok iyi bir başlangıç yapacaktır" dedi.

Necmi Perekli, transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, "Transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Transferde hataya yer vermek istemiyoruz. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncuların Trabzonspor'a neler katabileceklerini son ayrıntısına kadar araştırıyoruz. Trabzonspor'a hem maddi anlamda hem de manevi anlamda katkı yapabilecek oyuncular üzerinde duruyoruz. Elimizde geniş oyuncu listesi var ve bunlar üzerinde çalışmalarımız sürüyor" diye konuştu.

Trabzonspor Futbol şube menajeri Necmi Perekli, ikinci yarıda hedeflerinin ligde en iyi yere gelebilmek ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu belirterek, "Ligde Trabzonspor olarak ilk yarıda köktü bir dönem geçirdik. İkinci yarıda herkes çok iyi bir Trabzonspor izleyecek. Hedefimiz ligde en iyi yere gelebilmek ve Fortis Türkiye Kupası'nı alıp sezonu en iyi şekilde bitirmek. Ligin ilk yarısında oynadığımız Sivasspor maçını şansız bir maç olarak görüyorum. Bu maç artık geride kaldı. İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Sivasspor ile oynayacağız. Trabzonspor sahada en iyi şekilde mücadele edip maçı kazanacaktır ve lige iyi bir başlangıç yapacaktır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2008 Perşembe 13:57:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oflu fatih IP: 88.78.185.xxx Tarih : 3.01.2008 19:01:27

BU KATRO ILE ANCAK HAYAL OLUR VEYA BÜYÜK BIR SANSA KOYU BIR TRABZON SPOR TATAFTARIYIM ADIMIZLA AYAKTA DURUYORUZ IKI YILTIR HIC BIR 90 TAKIKA seyretme cesareti GÖREMETIM SENEYE INSAALLAH MEHMET ALI YILMAZ BEYLE YINE SANIMIZA YAKISIR BIR KATRO ILE BU KATRO ILE KIMSEYI KANTIRAMAYIZ ANCAK KENDIMIZI AVUTURUZ