17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzonspor şampiyonluktan ümitli

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Şener Yavuz, Trabzonspor’un bu yıl ligi şampiyon olarak tamamlamayı hedeflediğini ve bunu gerçekleştirecek kadroya sahip olduğunu söyledi.
Trabzonspor Sadri Şener Sosyal Tesisleri’nde haftalık basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Şener Yavuz, Trabzonspor’un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu kaydederek, "Lig uzun bir maraton. Bu maratonu en az kayıpla bitiren takım şampiyon olacaktır. Trabzonspor sezonu diğer takımlardan daha erken açmış ve bunun neticesinde erken form tutarak oynadığı ilk müsabakalarda oldukça iyi sonuçlar almıştır. Diyarbakırspor maçından önce oynadığımız 2 maçta olumsuz futbol sergileyerek taraftarlarımızı biraz üzmüştük; fakat yine de takımımız Diyarbakırspor maçında toparlanmış ve 4-1’lik net bir skorla taraftarlarımıza güzel bir futbol ziyafeti çekerek 3 puan almıştır" dedi.

Trabzonspor olarak ilk önce oynayacakları maçları kazanmayı, daha sonra puan hesabı yapmayı düşündüklerini ifade eden Yavuz, "Bizim için bütün müsabakalar çok önemli. Bu yıl kulüp olarak şampiyon olmak istiyoruz. Oldukça güçlü ve yetenekli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Başlarında da kendini kanıtlamış değerli bir hocamız var. Yönetimimizle, teknik kadromuzla, oyuncularımızla ve caimamızla bunu başaracak güçteyiz" diye konuştu.
Trabzonspor’da sürekli olarak düzensiz özel hayatıyla gündeme gelen Gineli oyuncu İbrahim Yattara ile ilgili olarak konuşan Yavuz, "Yattara daha önce oturduğu sitede düzensiz yaşayışı nedeniyle site sakinleri tarafından yönetime şikayet edilmiş, yönetim de kendisi ile görüşerek gerekli ikazları yapmıştır. Kendisini Şana mevkiindeki oturduğu siteden alarak Ziya Bey Sitesi’ne yerleştirdik. Şu anda bu yönde olumsuz bir gelişme yok. Yattara da bize bir daha böyle şeyler yaşanmayacağına dair söz verdi" dedi.

Kulübü ekonomik ve çağdaş anlamda geliştirme çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü belirten Şener Yavuz, "444 19 67 çağrı merkezimiz ve altyapı ve eğitim merkezi ile ilgili çalışmalarımızı bitirmiş durumdayız. Türkiye’de sadece Trabzonspor’da uygulanacak bu çalışmada her türlü üyelik bilgilerini kontrol etmek, aidatları ödemek, kulüp hakkında bilgi almak ve alışveriş yapmak gibi imkanlar sağlıyoruz. Ayrıca kulübün halka arz edilmesi çalışmalarımız da devam etmektedir. Hazırlıklar tamamlandığında SPK’ya 2005 yılı başında başvurmayı planlamaktayız. Deniz Yatırım ile başlamış olduğumuz çalışmalar bitme aşamasında. Mağazacılık alanında yararlanmayı düşündüğümüz TS Clup TIR’ımızı da Kasım ayı içinde Trabzonsporlular’ın hizmetine sunacağız. Bu TIR Trabzonsporlular’ın yoğun olduğu illerde bulunarak hizmet sunacaktır" şeklinde konuştu.

Öte yandan, Fransa’da geçirdiği trafik kazasında kardeşi Adnan Koçak’ı kaybeden milli futbolcu Adem Koçak ve ailesine başsağlığı dileyen Yavuz, Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak Çarşamba günü kılınacak cenaze namazına katılacaklarını söyledi.

trabzon
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 13:49:27
Güncelleme :2 Kasım 2004 Salı 18:37:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?