31
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzonspor Tahkim'e gidiyor

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu, PFDK tarafından Trabzonspor'a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla ilgili olarak Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacaklarını söyledi.

Cezayı son derece haksız bulduklarını belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Abartılı temsilci raporlarıyla alınan bu karar bizce adil değildir. Bu nedenle itiraz hakkımızı kullanacağız. Ayrıca PFDK'nın önüne gelen benzer olaylarda farklı tavır sergilenmesi ve kulübümüzü cezalandırması ister istemez adaletin sağlanması anlamında ciddi bir çelişki olarak öne çıkmıştır" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı ve yönetimine güvendiklerini her fırsatta seslendirdiklerinin altını çizen Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Bu görüşümüzde herhangi bir değişiklik söz konusu değil. Yapacağımız itirazın ardından bizce yanlış olan bu kararın düzeltileceğine olan inancımız da tamdır. Aksi taktirde büyük ümitler beslediğimiz yeni sezona cezalı olarak girmek. Trabzonspor camiası tarafından hiç hoş karşılanmayacaktır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 19:23:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?