19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzonspor'a Çaykur morali

Trabzonspor Kaptanı Fatih Tekke, Çaykur Rizespor maçının hem taraftarların hem de futbolcuların çok stresli olduğu bir ortamda oynandığını belirterek, alınan galibiyetle moral bulduklarını söyledi.

Süper Lig’de 7 hafta aradan sonra Hüseyin Avni Aker Stadı’nda golle tanışan ve 11 golle Bordo-mavili takımın en golcü futbolcusu olan Fatih Tekke, Çaykur Rizespor maçının çok stresli bir ortamda oynandığını kaydederek, "Çaykur Rizespor maçını hem taraftarın hem de futbolcuların çok stresli olduğu bir ortamda oynadık. Buna rağmen birçok gol pozisyonu bulduk. Takım arkadaşlarım da böyle bir ortamda ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Maçın henüz başında bir gol bulduk ve maç da bu şekilde bitti. Önemli olan kazanmaktı. Böyle bir ortamda bu galibiyet takım için çok büyük bir moral oldu" dedi.

Maçta kaçırdığı penaltıyla ilgili olarak ise Kaptan Fatih, "Takım arkadaşlarının maçın son dakikalarında kazanılan penaltı atışını benim kullanmamı istedi. Ancak atamadım, olmadı" diye konuştu.

Son günlerde yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen takımın birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğini ifade eden Kaptan Fatih, "Son yaşanan bütün rahatsızlıklara ve karışıklıklara rağmen takım arkadaşlarımla birlikte her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. Mücadelemizi en iyi şekilde veriyoruz. Takım arkadaşlarımın birbirleriyle hiçbir problemi yok. Elimizden gelenin en iyisi yapmaya çalışıyoruz, çünkü bizim bir hedefimiz var" dedi.

Gökdeniz’in maç içinde protesto edilmesinin yaşanan stresten kaynaklandığını söyleyen Kaptan Fatih, "Bu tür şeyler her zaman yaşanabilir. Eğer medya organları bunu önemli bir şey varmış gibi gösterirse, o zaman her şey medyanın görmek istediği gibi olur. Maçta taraftar da oyuncular da stresliydi. Yaşanan ufak tefek şeyler olabilir. Bizim sıkıntımız yok. Taraftarımızın bize güvendiğini biliyorum. Morale ihtiyacımız vardı. Bunu da aldık. Diğer maçlarımızı da en iyi şekilde geçip devreyi kayıpsız kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Ziya Doğan’nın fazla forma şansı vermediği, ancak Çaykur Rizespor maçında ilk onbirde sahaya çıkan Volkan Bekiroğlu ise uzun bir aradan sonra oynadığı için mutlu olduğunu belirterek, "Trabzonspor- Çaykur Rizespor maçları her zaman olduğu gibi zorlu geçti. Golü erken bulmamız bizim için bir avantajdı. Daha sonra skoru korumak adına ister istemez Çaykur Rizespor’a pozisyon verdik, ama sonuçta galip geldik. İnşallah şampiyonluk mücadelesinden kopmayacağız. Devre arasına kadar kalan 2 maçımızı da kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TRABZON (İHA) -
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2004 Pazar 11:17:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?