17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Trabzonspor’da Aktuğ ve Abanoz aday

Trabzon - Trabzonspor’un hafta sonu yapılacak olağan kongresi öncesi, Atay Aktuğ ve Osman Abanoz, kulüp başkanlığına adaylıklarını açıkladı.

Bordo-mavili ekibin, 19 Mayıs Spor Salonu’nda, 18-19 Aralık’ta gerçekleştirilecek olağan kongresi öncesi Trabzonspor Kulübü Başkanı Atay Aktuğ ile Osman Abanoz, Sadri Şener Tesisleri’nde gelerek, Divan Kurulu’na başkan adaylığı için başvurularını yaptı.

Atay Aktuğ, başvurudan sonra yaptığı açıklamada, kongrede hangi sonuç çıkarsa çıksın, önemli olanın Trabzonspor’un başarısı olduğunu belirtti. Aktuğ, kongrede kazanan ve kaybedenin olmayacağını da vurguladı.

Osman Abanoz ise niyetlerinin çok sevdikleri Trabzonspor’a hizmet etmek olduğunu kaydederek, "Bu bir muhalefet harekatı değildir. Trabzonspor camiasına yeni bir şevk ve heyecan katmak, Trabzonspor’u sahiplenme duygularını harekete geçirerek camianın birlik ve bütünlüğüne katkı sağlamaktır" dedi.

Abanoz, hareketlerinin kesinlikle bir siyasi düşünce taşımadığını, Trabzonspor’u kimsenin siyasete alet edemeyeceğini de söyledi.

AA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2004 Perşembe 14:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?