20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Trabzonspor'da büyük zirve

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, ertelenen kongrede başkan adayı olan Sadri Şener'in listesinde yer alan Hayrettin Hacısalihoğlu, kulübün eski asbaşkanlarından Nevzat Şakar ve Genel Sayman Emin Kahraman önceki gün biraraya gelerek bir durum değerlendirmesi yaptı.

Nuri Albayrak'ın işletmeciliğini yaptığı Trabzon Limanı'nda biraraya gelen taraflar, Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu tartıştı. Kötü bir dönem geçiren bordo-mavili kulüpte neler yapılması gerektiği üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

Yapılan toplantıyla ilgili konuşan Trabzonspor eski asbaşkanı Nevzat Şakar, önceki gün Nuri Albayrak'ın Trabzon Limanı'ndaki ofisinde bir araya geldiklerini belirterek, "Trabzonspor'un içinde bulunduğu durumu tartıştık. Kötü giden bu dönemde eski yöneticiler olarak bizler neler yapabiliriz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. Eski yöneticiler olarak kulübe ne gibi katkılarımız olur. Bizden bir talep olması halinde gereken tüm katkıyı verebileceğimizi ilettik. Yaklaşan kongre nedeniyle transferlerde
nasıl bir yöntem izlenmesi gerektiği yönünde görüşlerimizi bildirdik. Transfer sezonu olması nedeniyle gelecek olan yönetimin önünü daha rahat görebilmesi için ekonomik anlamda neler yapılabilir yönünde bir görüşmemiz oldu" dedi.

Nevzat Şakar, Kulüp Başkanı Nuri Albayrak ile yapılan görüşmenin iyi bir havada geçtiğini ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2008 Salı 13:22:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?