21
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Trabzonspor'da grip salgını

Gökdeniz’e serum

Konyaspor maçını kazanarak yara sarmak isteyen Trabzonspor’da hafta başından bu yana kendini hissettiren grip salgını can sıkıyor. Bordo - Mavili oyuncuların bir çoğunun soğuk algınlığı nedeniyle tedavi gördüğü bildirildi. İbrahim Ege, bu yüzden Konyaspor kafilesinden çıkarılırken, bitkin düşen Gökdeniz’e de iki gündür serum verildiği bildirildi.

Doğan’ın endişesi
TEKNİK Direktör Ziya Doğan, "Fenerbahçe yenilgisi nedeniyle takım üzerinde bir baskı oluştu. Konya maçını mutlak kazanma arzusunun takımı olumsuz etkilemesinden endişe duyuyorum" dedi. Bu arada Genç Milli Takımı’nın gözdelerinden olan 17 yaşındaki Ufuk’un performansı Doğan’ı memnun ediyor. Tecrübeli hocanın, "Büyük bir yıldız olacağına inanıyorum" dediği öğrenildi.

Rötarlı uçtular

Bordo - Mavililer’i taşıyan THY’ye ait özel uçak, Konya’daki kötü hava koşulları nedeniyle Trabzon’dan 1 saat 10 dakika geç havalandı. Saat 11.00’de kalkması beklenen uçak, 12.10’da uçuşa geçti.

’Yüzümüzü güldürün’

KARADENİZ kulübünün Başkanı Atay Aktuğ, futbolcularıyla yaptığı toplantıda hem moral verdi, hem de sitem etti. Aktuğ’un, "Fenerbahçe maçı çok önemliydi ama kazanamadık. Gerçekten çok üzüldük. Başarıları da, başarısızlıkları da sizlerle yaşadık. Bundan sonra çok daha dikkatli olmalıyız. Artık yüzümüzü güldürün. Şampiyonluk hedefine ulaşmak için hepimize büyük görev düşüyor. Trabzonspor, yenilebilir ama sahada yürekli oynar, savaşır. Sizden bunu bekliyorum" dedi.

KONYA-TRABZON

Kadrolar
Konyaspor
Özden
Yasin
Ömer
Z. Demir
E.Albayrak
Okan
Levent
H. Uğur
C. Karaca
Z. Biryol
Tayfun

Trabzonspor
Petkoviç
Emrah
Erdinç
Tolga
Hüseyin
Hasan
Adem
Lee
Gökdeniz
Mehmet
(Celaleddin)
Fatih

STAT: Konya Atatürk, SAAT: 16.00, HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu, TV: TRT 1 (Canlı), SAKAT: Ali Uyanık, Altan, Domoraud (Konya), İbrahim Ege (Trabzon)


aa
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 17:01:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?