20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Trabzonspor'da havuz sefası

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da aşırı sıcaktan bunalan futbolcular kendileri için yapılan şişme havuza girerek serinlediler. Suyun içinde çocuklar gibi eğlenen bordo-mavili futbolcular birbirleriyle şakalaşarak mini havuzun tadını çıkardı. 

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 2008-2009 sezonu hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sürdüren Trabzonspor, gruplar halinde istasyon çalışması ve koşu yaptı. Çalışmaya izinli olan kaleciler Tolga Zengin ve Tony Mario Sylva ile birlikte Song ve İbrahim Yattara katılmadı. Oyuncularına kondisyon yükleyen Ersun Yanal, aşırı sıcaklardan dolayı bunalan futbolcularına bol bol su içirdi. Antrenman sırasında terleyen futbolcuların 2-3 kez formalarını değiştirdikleri gözlendi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın Gönül Köprüsü projesi kapsımında kente gelen Muşlu öğrenciler antrenmanı izleyerek futbolcularımızla fotoğraf çektirdiler. 

Antrenman sonrasında aşırı sıcaktan bunalan futbolcular, kendileri için yapılan şişme havuza girerek serinlediler. Suyun içinde çocuklar gibi eğelenen bordo-mavili futbolcular mini havuzda suyun tadını çıkartarak birbirleriyle şakalaştılar. 

Bordo-mavili takım, yeni sezon hazırlıklarını bu akşam yapacağı çalışma ile sürdürecek. Öte yandan Trabzonsporlu futbolcular bugün saat 17.00'de Forum İş Merkezi'ndeki bir mağazanın açılışına katılacaklar.

...
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 15:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?