19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Trabzonspor'da son gelişmeler

Trabzonspor'da parasını alamadığı gerekçesi ile FİFA'ya başvurduğu iddia edilen Yattara'nın bugün ya da yarın Trabzon'da olacağı bildirildi.

Trabzonspor Futbol Şube Menajeri Necmi Perekli, İbrahim Yattara'nın bugün ya da yarın Trabzon'da olacağını belirterek, "Yattara'yla ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Gine'den Fransa'ya uçak bulabilir ise bugün Trabzon'da olacak. Eğer bulamaz ise yarın Gine'den Fransa'ya gelecek ve oradan da Trabzon'a gelecek. Yattara ile ilgili olarak ne parasal anlamda ne de manevi anlamda bir sorun yok. Oyuncu gelecek ve antrenmanlarına başlayacak. Kendisi ile ilgili yapılan noter tespitleri ile ilgili olarak ise ceza verilip-verilmeyeceğine teknik heyetimizin verecek olduğu rapor sonrasında karar verilecek" dedi.

ERSUN YANAL, YATTARA BULAŞMASI
Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Gineli oyuncu ile özel bir toplantı yapacağı belirtildi. Son zamanlarda gündemi iyice meşgul eden İbrahim Yattara konusu ile ilgili olarak canı sıkılan Yanal'ın oyuncuya dikkatli olması konusunda ikazlarda bulunacak. Trabzonspor'un ikinci yarı planlamasında Yattara'ya özel görevler vermeyi planlayan genç teknik adamın bu anlamda oyuncu ile bir görüşme yapacağı ve sezon sonuna kadar kendisinden en iyi şekilde istifade etmek istediğini ileteceği öğrenildi.

ERSUN YANAL TRABZON'A YERLEŞTİ
Trabzonspor için gelecek adına önemli planlamalar yapan teknik direktör Ersun Yanal, Trabzon'da ev tuttu. Futbolcuların kaldığı Şana mevkiinde ev tutan Yanal, ailesi ile birlikte kalmayı planladığı evin eşyalarını da eşi ile birlikte beğendi. Ersun Yanal'ın bu davranışı yönetim tarafında olumlu karşılandı. Daha önce Trabzonspor'da görev yapan teknik adamların aileleri ile birlikte Trabzon'da kalmadıkları ve bir otel yerleşip oradan Trabzon'daki yaşamlarını sürdürüyorlardı.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Trabzonspor'da transfer konusunda ise şu ana kadar net bir adım atılmadı. Brezilya'da Fernando ve Alex defterini kapattığını açıklayan bordo-mavili kulübün bu oyunculara yönelik olarak son bir teklifte bulanacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Güney Amerika'dan oyuncu almayı kafasına koyan bordo-mavili kulüp, diğer alternatifler üzerinde de duruyor. Önümüzdeki günlerde bir heyetin Arjantin ve Brezilya'da daha önce izlenen oyuncularla tekrar temasa geçip transferi bitirmeyi planlıyor.

SAKARLARDA SON DURUM
Trabzonspor Kulüp Doktoru Doç.Dr. Ahmet Kaliycıoğlu, takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi verdi. Dün yapılan antrenmanda Kadir Keleş'le girdiği ikili mücadele sonrası kafası yarılan Mustafa Keçeli'nin tedavisinin devam ettiğini belirten Kalaycıoğlu, "Oyuncumuzun kafasına 5 dikiş attık. Şu anki durumu iyi. Büyük ihtimalle kupa maçına yetişecek" dedi.

Gıda zehirlenmesi geçiren Serkan Balcı'nın kontrol altında tutulduğunu dile getiren Kalaycıoğlu, "Serkan dün yapılan antrenman öncesi yediği bir gıda nedeniyle zehirlendi. Bizde kendisine serum tedavisi uygulayarak eski gücüne kavuşmasını sağlıyoruz. Bu oyuncuyuda Kırıkkalespor maçına yetiştirmeye çalışıyoruz. Uzun süredir takımdan ayrı çalışan Tolga Seyhan'ın ise durumun oldukça iyi" diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2008 Çarşamba 13:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEYYAR HAL IP: 85.100.231.xxx Tarih : 2.01.2008 15:04:17

yattara gelir bumesele kapanır