1
Haziran
2024
Cumartesi
SPOR

Trabzonspor'da yeniden start aldı

Trabzonspor'un uzun zamandan beri hayata geçirmek istediği yeniden yapılanma start aldı

Bordo-mavili kulüp, Özkan Sümer, Ersun Yanal, Sadi Tekelioğlu ve İhsan Derelioğlu'nun çeşitli ünitelerde aynı çatı altında görevlendirme kararı aldı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün sportif yapılanmasıyla ilgili uygulamaya koyulacak yeni düzenlemeler hakkında açıklama yaptı. Türk futbolunda bir çok ilke imzasını atan Trabzonspor'un yeni bir ilki daha uygulamaya koyacağına işaret eden Şener, "Yönetim kurulumuz daha önce A Takım'da teknik direktörlük yapan 4 teknik adamımızı çeşitli ünitelerde aynı çatı altında görevlendirme kararı almıştır" dedi


Yeni yapılanmanın esasını transfer çalışmalarında gösterilmesi gerektiğine inanılan hassasiyetin belirleyeceğinin altını çizen Başkan Şener, şunları söyledi:
"Kulübümüzün genel alışkanlıkları incelendiğinde bugüne kadar sadece transfer dönemlerinde hatırlanan bu çalışmalar artık kurumsal bir anlayışla tüm sezona yayılacak ve ilk etapta sağlıklı bir veri bankası oluşturulacaktır. Kulüpte yaşanacak görev değişikliklerinden transfer gibi hayati bir konunun olumsuz etkilenmemesi için bundan böyle bilgilerin depolanması sağlanacak, böylelikle görevlilerin değişmesi durumunda dahi izleme faaliyetinin sürekliliğinin korunmasına özen gösterilmiş olacaktır.


Oluşturulacak modelde Sayın Özkan Sümer Futbol Koordinatörü tanımlamasıyla yeni bir sıfat üstlenecek ve kulübümüz bünyesinde yer alan tüm takımlar adına bu izleme faaliyetini organize edecektir. Altyapının başında ise Sadi Tekelioğlu tam yetkiyle göreve başlayacaktır."


Bundan sonraki süreçte bordo-mavili kulüpte izleme faaliyetinin ne şekilde gerçekleştirileceği yönünde de bilgi veren Şener, "Kulübümüze ulaşan istihbarat ve ihtiyaçlar doğrultusunda ilk etapta izleme konusunda görevlendirilecek arkadaşlar yeterli sayıda gözlemi tamamlayacaklar" ifadelerini kullandı.


Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Sayın Özkan Sümer de oluşacak kanaatin ardından ilgili ekibin teknik sorumlusu nihai görüşünü netleştirecek ve kulübümüzün imkanları doğrultusunda yönetim kurulumuz transfere karar verecektir. Ayrıca bünyedeki tüm teknik adamların, ayda en az bir kez, Trabzonspor Futbol Komisyonu adı altında toplanmaları sağlanarak, yetki ve görev ilgili birim sorumlularında olmak şartıyla yeni bir koordinasyon süreci başlatılacaktır. Bu hedefler doğrultusunda Özkan Sümer, Ersun Yanal, Sadi Tekelioğlu ve İhsan Derelioğlu gibi A Takım'da görev yapan 4 teknik adam kulübümüzün daha iyi seviyelere, daha modern bir anlayışla yükselebilmesi adına elbirliği yaparak çalışmalarını sürdüreceklerdir. Yeni modelin kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını diliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

İha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 16:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa kahya IP: 217.231.207.xxx Tarih : 22.11.2008 00:05:28

aslanlar gibi calisiyor yönetim size helal olsun ben aslen hatayliyim ve iyi trabzonspor taraftayiyim yeni forma aldim insallah bu yil sampiyonuz önümüzü kesmezler