20
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Trabzon'un golcüleri fırtına gibi

Ankaraspor maçında attıkları gollerle Trabzonspor'u galibiyete taşıyan Selçuk İnan ve Gökhan Ünal, karşılaşma sonrası büyük sevinç yaşadı.


Bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Gökhan Ünal, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynadıkları ilk karşılaşmadan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Güzel bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Yeni stadımızda güzel bir atmosfer vardı. Selçuk güzel bir gol attı. Kendisini kutluyorum. Lige iyi başladık. İnşallah aynı şekilde devam ettireceğiz" dedi.


Takımı adına sezonun ilk golüne imza atan Selçuk İnan ise, sahaya ne olursa olsun kazanmak arzusuyla çıktıklarını belirterek, "Sonuçta arzumuzun karşılığında 3 puanı alan taraf olduk. Havanın çok sıcak olması performansımızı etkiledi. Ayrıca yeni bir takımız. Bu tip faktörlere rağmen kazandık. Şimdi bunu devam ettirmek istiyoruz. Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra istediğimiz oyunu sahaya daha iyi yansıttık" diye konuştu.


Taraftarın desteğinden oldukça etkilendiğini belirten Selçuk İnan, sözlerine şöyle devam etti: "İlk kez böyle bir taraftar önünde futbol oynuyorum. Gerçeği söylemek gerekirse heyecanlandım. Taraftarın coşkusu beni etkiledi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu desteklerini her zaman görmek istiyoruz."


Öte yandan özellikle Fatih Tekke ve Gökdeniz Karadeniz'in takımdan ayrılmasından sonra gol yollarında sıkıntı çeken Trabzonspor'da Selçuk İnan ve Gökhan Ünal'ın ilk resmi maçlarında golle tanışmaları camiada 'Yeni bir ikilimi doğuyor?' sorusunu akıllara getirdi.

İha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 16:17:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?