22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Tribüne son çağrı

Alex ile Roberto Carlos, FBTV'ye birlikte çıktılar ve bugünkü Anderlecht maçıyla ilgili taraftarlara ilginç mesajlar verdiler. Brezilyalı ikili "Bu maçın önemini biliyoruz, seyircimizin bize vereceği destekten de eminiz" dediler


Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcuları,takım kaptanı Alex de Souza ile Roberto Carlos, Belçika'nın Anderlecht takımıyla bugün yapacakları Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı öncesi sarı-lacivertli taraftarlardan destek istedi.
Alex ile Roberto Carlos, Samandıra Kamp Tesisleri'nde bir araya gelerek, Fenerbahçe Televizyonu'na Anderlecht maçıyla ilgili açıklamalar yaptı. Kadıköy'de birlikte ilk maçlarına çıkacakları için heyecanlı olduklarını belirten Brezilyalı futbolcular, sarı-lacivertli taraftarları da takıma destek vermeye çağırdı.


"İlk kez yan yana"
Anderlecht maçının önemine dikkat çeken Alex, "Bizim için çok önemli bir maç. Biz futbolcular ve taraftarlarımız bu maçın ne anlam taşıdığını çok iyi biliyoruz. Taraftarlarımız bize bu maçta yardım edecek. Carlos'la birlikte Kadıköy'de oynayacağımız ilk maç olacak. Ben biliyorum ki, taraftarımız maçta gerekli baskıyı yaparak bize destek verecek" dedi.
Anderlecht'e karşı daha önce birçok kez oynadığını dile getiren Roberto Carlos ise şunları söyledi:
"Zor maçlar olacak. İçeride oynayacağımız maçı gol yemeden bitirirsek bizim için çok iyi olur. Fenerbahçe formasıyla Avrupa kupalarında ilk maçıma çıkacağım için heyecanlıyım. Alex'le birlikte tecrübelerimizi genç oyunculara aktararak başarıları yakalayacağız. Umuyorum ki, taraftarlarımız desteklerini bize verir. Çok yakışıklı bir kaptanımız var. O dünyanın en iyi milli takımının da kaptanlığını yapmış bir futbolcu".

Roberto Carlos: Sabır istiyorum

Roberto Carlos, yapılması gerekenin sahadaki futbolu düzeltmek olduğunu söyledi, İstanbul'da trafik dışında herşeyin çok güzel olduğunu ekledi


Fenerbahçe Gazetesi'nde röportajı yayınlanan Roberto Carlos, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve camia. Bu beni çok fazla etkiledi" dedi.
Brezilyalı yıldız, "Yapılması gereken şey sahadaki futbolu düzeltmek. Fenerbahçe gelişimle birlikte yerli-yabancı basında daha çok yer almaya başladı. İşler doğru yapıldığı takdirde büyük bir çıkış neden olmasın" diye konuştu. Carlos, "Taraftarlar senden sanki bir forvet oyuncusuymuşsun gibi gol atmanı bekliyor" sorusuna "Bu tür beklentiler Real Madrid'de de oluyordu. Ama, bu konuda biraz daha zamana ve taraftarlarımızın sabrına ihtiyacım var" yanıtını verdi.
"Fırsat olursa Beckham'ı Türkiye'ye çağırmayı düşünür müsün" sorusu üzerine Roberto Carlos "Evet tabii ki. Benim İstanbul'umu görmesini isterim" ifadesini kullandı.
İstanbul'da trafik dışında her şeyin çok güzel olduğunu anlatan Roberto Carlos, "Ailem ile çok iyi vakit geçiriyorum" dedi. 7 çocuğu olduğunu kaydeden Roberto Carlos, büyük kızı Roberta'nın Brezilya'da futbol okuluna devam ettiğini söyledi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2007 Çarşamba 07:29:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?