19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

TS'de taraftar şova hazırlanıyor

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgün Özal, yarın oynanacak Vestel Manisaspor maçında efsane başkan Sadri Şener ile birlikte efsane tribünlerin de yerini alacağını söyledi.

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde 61 gençlik, Vakfıkebirliler ve affetmezler grubu adına açıklamada bulunan Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, 9-10 Şubat tarihlerinde yapılan Trabzonspor Olağan Genel Kurulu ile birlikte, kulübün üzerinden karabulutların dağıldığını belirterek, "Kongreden sonra Trabzonspor üzerinden karabulutlar dağılmaya başlandı. Yarın oynanacak olan Vestel Manisaspor maçında tüm Trabzonspor taraftarlarını maça bekliyoruz. Bir tak boş koltuğun bile olmaması gerekir.

Formasını giyen, bayrağı eline alan stadyuma gelsin. Efsane başkanla birlikte, efsane tribünlerde geri gelecek. Zirveye doğru nasıl çıkılacağını hep birlikte göstereceğiz" diye konuştu.

Trabzonspor Taraftarları olarak göreve yeni gelen yönetim yanında olacaklarını belirten Özgür, "Trabzonspor taraftarları olarak görevi yeni gelen yönetimin yanında olacağız. Bizler üzerimize düşen görevi bundan önce olduğu gibi bundan sonra yerine getirmek için tüm fedakarlığı yapacağız. Tribünlerin sahada etkili olması için tüm herkesi tribünleri doldurmaya davet ediyoruz. Yarın yapacağımız tribün şova da herkesi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2008 Cumartesi 17:22:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?