19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

TS'den Eren Derdiyok için servet

Trabzonspor'un İsviçre'nin Basel takımından transfer etmek istediği Eren Derdiyok için 3 Milyon Euro'ya yakın bir miktarı gözden çıkardığı öğrenildi.

Bu futbolcuyu satmaya yanaşmayan Basel kulübünün ise bu ücret karşısında geri adım atması bekleniyor.

Trabzonspor'da taraftarların baskısı sonucunda forvet arayışlarına hız veren bordo - mavili yöneticiler, Basel'in 19 yaşındaki futbolcusu Eren Derdiyok'un bonservis bedeli için kulübüne 3 Milyon Euro'ya yakın bir teklifte bulundu.

İsviçre Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'ndaki kadrosunda da bulunan Eren için Basel'e ilk etapta 1 Milyon 700 Bin Dolar teklif eden yönetim, daha sonra pazarlıklar sonucunda bu fiyatı 3 Milyon Euro'ya kadar çıkardı.

Genç futbolcuyu Avrupa Şampiyonası öncesi kadrosuna katmayı planlayan bordo - mavililerin daha fazla fiyat artırımına gitmeyeceği belirtildi.

ANTZAS GELMEK İSTİYOR

Bordo - mavili takımın savunmaya takviye olarak almayı düşündüğü Yunanistan'ın Olimpiacos takımında forma giyen stoper Paraskevas Antsaz, bordo - mavili formayı giymek için gün sayıyor. Kulübünden alacaklarına karşı bonservis bedelini isteyen Yunan futbolcunun, alınmasını Teknik Direktör Ersun Yanal'da çok istiyor. 32 yaşındaki futbolcunun tecrübesinden yararlanmayı düşünen Yanal, yönetimin orta sahaya ve forvete yapacağı takviyeleri de sabırsızlıkla bekliyor.

SAYED MOAWWAD'DAN 200 BİN EURO KAR

Öte yandan Trabzonspor'da devre arası Mısır'ın İsmaily takımından sezon sonuna kadar kiralanan Sayed Moawwad, lig bitmeden ülkesine satılarak 200 Bin Euro kar edildi. Bordo - mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın fazla şans vermediği ve oynadığı maçlarda da kendisini gösterme fırsatı bulamayan Moawwad'ın, Mısır'ın ünlü kulüplerinden Al Ahly'le iki yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 15:54:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?