29
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Tümer içini döktü

Yunanistan'ın Larissa takımına transfer olan Tümer Metin, DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli futbolcu askere gitmemek için değil Avrupa Şampiyonası'na hazırlanmak için Türkiye'den ayrıldığını söyledi, "2002 Dünya Kupası kadrosunda yoktum. Şenol Hoca ile Letonya'ya baraj maçında kaybettik. Fatih hocalı dönemde İsviçre'ye karşı Dünya Kupası şansını kaybettik. Ne Avrupa Şampiyonası, ne de Dünya Kupası gördüm. Kariyerimde tek eksik bu. Yine söylüyorum askerliğimi yapacağım" dedi.
Fenerbahçe'de çok keyifli 1.5 sene geçirdiğini belirten Tümer, "Fenerbahçe camiasının bende iz bırakmasının sebebi şudur; imza attığım günden ayrıldığım güne kadar, yöneticisinden taraftarına, teknik adamından takım arkadaşlarıma kadar herkesten saygı gördüm. "Fenerbahçe Cumhuriyeti" deyiminin Fenerbahçe'nin dışında olduğunuz dönemde çok fazla anlama imkanınız yok. Ancak içine girip yaşamanız lazım. Bence doğru bir deyim "Fenerbahçe Cumhuriyeti" diye konuştu.
Del Bosque'yi unutamadığını, takımdan ayrılırken 30 kişinin ağladığını belirten Tümer, Zico'nun da çok iyi bir insan olduğunu söyledi.

Milliyet
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 06:05:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Özcan DİLEKYİĞİT IP: 88.240.113.xxx Tarih : 1.02.2008 11:29:23

Sevgili asker kaçagı tümer efendi sen askerliğini yapmadıgın sadece para saydıgın için türklüğün ne demek oldugunu bilmezsin sen milli takım degil amatör takımlara bile layık degilsin, TÜRKİYE CUMHURİYETİ var başka bir cumhuriyet varsa giderler orda yaşarlar burası Türkiye anlamadıysan sana başka bir şekilde anlatan mutlaka çıkacaktır evladım.