22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Tümer Metin: Gitmiyorum!

Tümer: Gitmiyorum!

Yıldız futbolcu, Hollanda’nın Ajax takımına gideceği yönündeki haberleri yalanladı YENİ

Tümer, sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, bir yere gitmediğini vurgulayarak, "Sözleşmem devam ediyor ve önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de oynamaya devam edeceğim" diye konuştu.

Sabah erken saatlerden itibaren telefon trafiğinin yoğunlaştığını kaydeden sarı-lacivertli oyuncu, "Eşimle tatil yapıyoruz. Ajax ile görüşme yapmadım. Sözleşmem sürüyor. Yeni sezonda bana verilen görevleri yapmaya devam edeceğim" dedi.

MENAJERİ DE YALANLADI

Askerlik problemi nedeniyle yurt dışında bir takıma transfer olacağı yönünde iddialar ortaya atılan Fenerbahçeli yıldız oyuncu Tümer Metin için menajeri yalanlama yaptı.

Tümer Metin’in menajeri Tarık Üstün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, basına yansıyan iddiaların hiçbirinin doğru olmadığını vurgulayarak, "Şu anda yurt dışına transferi söz konusu değil. Yüzde 80 Fenerbahçe’de kalacak" dedi.

Üstün, 2008 yılı Ocak ayına kadar Tümer’in askerlik sorunu bulunmadığını vurgulayarak, "O tarihe kadar da bu sorun çözülecek gibi gözüküyor.

Futbol Federasyonu nezdinde Genelkurmay Başkanlığı ile görüşmeler mevcut. Şu an aynı sıkıntıyla karşı karşıya çok sayıda oyuncu var" diye konuştu.

Tümer’e yurt dışından çok sayıda teklif bulunduğunu da aktaran Tarık Üstün, "Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ediyor. Kulübünün tavrı da kalmasından yana. Eğer askerlik konusu çok büyük problem olursa devre arası gidebilir" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Mahmut Uslu, Tümer’in yurt dışına transfer olacağı yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, "Bilgim yok. Askerlik nedeniyle olabilir" demekle yetindi.

Önceki haber

Fenerbahçe’de yaprak dökümü sürüyor... Ümit, Tuncay, Rüştü, Mehmet ve Serkan’ın ardından Tümer Metin de sarı-lacivertli takımdan ayrılıyor.

Kaleci Rüştü ve Mehmet Yozgatlı’nın Beşiktaş’a transfer olduğu haberi gündeme bomba gibi düşerken, Fenerbahçe, 100. yılda gelen şampiyonluğun büyük pay sahiplerinden Tümer Metin’i de elinde tutamadı.

Sezon başında Beşiktaş ile olan sözleşmesini yenilemeyerek Fenerbahçe’ye transfer olan Tümer Metin, Hollanda’nın köklü kulübü Ajax ile 3 yıllığına anlaştı.

Sezonun son maçı sonrası askerlik sorunu nedeniyle Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendireceğini açıklayan milli futbolcu, Ajaxlı yöneticiler görüştü ve Hollanda ekibinin cazip teklifini kabul etti.

hurriyet.com.tr/ajanslar
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2007 Pazartesi 11:57:08
Güncelleme :18 Haziran 2007 Pazartesi 16:57:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yücel tekemen IP: 88.251.238.xxx Tarih : 23.06.2007 17:14:45
ben bir tumer metin hastası olarak fenerde kalmasını istiyorum bi taha boyle bir futbolcuyo fener rüyasın da görüür avrupa fatihi tümer fenerbahcede kalmalı ben bir tümer metin hastasıyım tşk ederim