28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Tümer'den ayrılık sinyali

Beşiktaşlı milli futbolcu Tümer Metin, sezon sonunda takımından ayrılabileceğini söyledi. Ünlü futbolcu ayrıca, Beşiktaş'tan ayrılan oyuncuların taraftar baskısı nedeniyle gittiklerini belirtti.

Beşiktaşlı oyuncular Tümer Metin, Çağdaş ve İbrahim Toraman Nevşehir Lütfü Pamukçu İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen panele katıldılar. Okula gelişleri sırasında ve salonda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Siyah-beyazlı futbolcular kendilerine gösterilen ilgi karşısında zor anlar yaşadılar. Siyah Beyazlı oyuncular daha sonra Özel Altınyıldız Koleji tarafından düzenlenen panele katıldı. Futbolcuların salona girişleri sırasında izdiham yaşanırken, minik öğrenciler futbolculardan imza alabilmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleri ile yarıştılar.

Özel Altınyıldız Koleji Öğrencileri arasında yapılan ankette ise 'Yılın En Başarılı Sporcusu' Beşiktaşlı Tümer Metin Seçildi. Milli futbolcu ödülünü Okul Genel Müdürü Serhat İğdeci'den aldı. Beşiktaşlı oyuncu daha sonra minik öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Bir öğrencinin 'Sezon sonunda sözleşmeniz bitiyor. Takımdan ayrılacak mısınız.?' sorusuna Tümer Metin, "Bu soruyu basın mı size sorduruyor bilemem ama sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünüyorum' şeklinde cevap verdi. Ünlü futbolcu daha sonra yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ta taraftar baskısının bazen futbolcuları takımdan ayrılmak zorunda bıraktığını söyledi.

Tümer Metin, "Beşiktaş taraftarlarının futbolcular üzerindeki etkisi herkes tarafından kabul ediliyor. Bizler futbolcular olarak bu baskıyı kabul ediyoruz. Ayrılan futbolcuların baskı yüzünden ayrıldıklarını biliyoruz. Sizler tabii bazı şeyleri bilmiyorsunuz." diye konuştu. Minik öğrencilerin yoğun ilgisi nedeniyle daha sonra panel yarıda kesildi ve oyuncular okuldan ayrıldılar. Futbolculara okul öğrencileri tarafından çeşitli hediyeler verildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 18:22:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?