17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Tuncay Şanlı: Üzgünüz

Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Tuncay Şanlı, kazanmaları gereken karşılaşmada Olympique Lyon’a yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Tuncay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, ilk yarıda kontrollü oynadıklarını ve rakibe gol pozisyonu vermediklerini ifade ederek, "Ancak ikinci yarıda yakaladıkları pozisyonları iyi değerlendirip bir anda öne geçtiler. Maç 2-2 bitse iyi olurdu, ancak kaybettik. Futbolda kaybetmek de var. Üzgünüz" dedi.

Bundan sonra yollarına kenetlenerek devam edeceklerini vurgulayan Tuncay, "Bu yenilgi dünyanın sonu değil. Bundan sonra kenetlenmeliyiz. Genç bir takımız. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Takım olarak elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Van Hooijdonk da maçta çok top kaybı yaptıklarını ve basit gollerle yenildiklerini söyledi.

Kıyamet koptu!
FENERBAHÇE'NİN 12. adamı taraftarı, maç öncesinde büyük eziyet yaşadı. Şampiyonlar Ligi'nde oynanan maçlar, Şükrü Saracoğlu Stadı'nın skorboardundan yayınlanırken, Sarı - Lacivertliler'in Manchester United karşısındaki 6-2'lik hezimeti üç kez arka arkaya verildi. Buna sinirlenen taraftar kıyameti kopardı.

'Haram olsun'
TARAFTAR, karşılaşmanın ardından da Teknik Direktör Daum ile futbolculara tepki gösterdi. Maraton tribününde yer alan bir grup Sarı - Lacivertli, dünkü maçta hayal kırıklığı yaratan Alex ile yanlış yaptığı düşünülen Alman hoca aleyhine bağırarak, "Aldığınız paralar haram olsun" diye tempo tuttular.

Serhat tartıştı
YEDEK Serhat da soyunma odasına giderken eleştirilerden nasibini aldı. Buna sinirlenen Fenerbahçeli oyuncu da buna yanıt verince ağız dalaşı başladı. Oyuna girmediği için moralinin bozulduğunu söyleyen Serhat, "Bunun üzerine birisi küfür edince karşılık verdim. Bunu yapmamam gerekiyordu" dedi.

D GRUBU
TAKIMLAR O G B M A Y P
O.Lyon 3 2 1 0 7 4 7
M.United 3 1 2 0 8 4 5
FENERBAHÇE 3 1 0 2 4 9 3
S.Prag 3 0 1 2 1 3 1



GELECEK PROGRAM: 3 Kasım:
Manchester United - Sparta Prag
Lyon - FENERBAHÇE

Maçtan notlar


Salı azabı!
SALI günleri Kadıköy'de kurulan Salı Pazarı, Şampiyonlar Ligi'ne kurban gitti. Fenerbahçe- Olympique Lyon maçı nedeniyle Kadıköy'e gelecek taraftarın yoğunluğu düşünülerek, pazarın kurulmasına izin verilmedi.

'Şansımız az'
FENERBAHÇE'NİN tek golünün asistini yapan Tuncay, artık şanslarının iyice azaldığını belirtti. "Rakipten fazla koşmaz, mücadele etmezseniz Şampiyonlar Ligi'nde kazanamazsınız" diye konuşan Sarı - Lacivertli futbolcu, "Bundan sonra Süper Lig'de yolumuza devam edeceğiz. Ancak Avrupa'da da kalan maçlarımıza kazanmak için çıkacağız" yorumunu yaptı.

Ümit'ten itiraf
FRANSIZ rakipleri karşısında maçı ikinci yarıda verdiklerini belirten Kaptan Ümit Özat, kötü oynadıklarını belirtti. Çok hata yaptıklarını vurgulayan Sarı - Lacivertli futbolcu, "Bu kadar kötü futboldan sonra kazanamazdık" dedi.

İyiliğin sonu!
LYONLU futbolcunun sakatlanması sonrasında topu oyun dışına atıp jest yapan Servet, Fransızlar'dan kötülük gördü. Sarı - Lacivertli futbolcu, rakibinin tedavisi sırasında Lyon kulübesinden su istedi. Ancak bir Lyonlu yerdeki suyu ayağıyla tekmeleyince, Servet isyan etti.

Medya jesti
FENERBAHÇE Yönetimi, Balkan Spor Yazarları Birliği toplantısına katılan gazetecilere jest yaptı. Sarı-Lacivertliler, misafir ettiği 26 medya mensubunu özel locaya yerleştirdi.

İSTANBUL
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2004 Çarşamba 00:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?