24
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Tuncay ve Song’a 2’şer maç ceza


İstanbul - Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli Tuncay Şanlı, Galatasaraylı Rigoberg Song ve Sakaryasporlu Fatih Şen’e 2’şer maç oynanama cezası verdi. İstanbulspor Teknik Direktörü Erol Tok 22 gün hak mahrumiyeti cezası alırken, Galatasaray Kulübü’ne de toplam 22 bin 500 YTL para cezası verildi.

Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Birinci Süper Lig’in 23. haftasında oynanan Malatyaspor-Fenerbahçe maçında rakibine fiili harekette bulunduğu gerekçesiyle Fenerbahçeli futbolcu Tuncay’a 2 maç oynamama cezası verdi.

Galatasaraylı futbolcu Song, aynı haftada takımının Beşiktaş ile yaptığı derbi maçta rakibine yaptığı hareket nedeniyle 2 maç ceza alırken, Sakaryasporlu Fatih de Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile yaptıkları 23. hafta maçında rakibine yaptığı fiili hareketi nedeniyle 2 maç müsabakalardan men cezasına çarptırıldı.

Bu arada, Samsunspor ile yaptıkları maçta hakeme yönelik sportmenliğe aykırı davranışları nedeniyle İstanbulspor Teknik Direktörü Erol Tok’a 22 gün hak mahrumiyeti cezası veren PFDK, Galatasaray Kulübü’ne, Diyarbakırspor maçında taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle 2 bin 500 YTL ve Beşiktaş derbisinde sahaya yabancı madde atılması, taraftarının kötü ve çirkin tezahüratı nedeniyle 20 bin YTL olmak üzere toplam 22 bin 500 YTL para cezası uyguladı.


AA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2005 Çarşamba 00:21:17
Güncelleme :16 Mart 2005 Çarşamba 00:29:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?