28
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Turacı : Fenerbahçe'yi çekemiyorlar

Fenerbahçe'nin genç savunma oyuncusu Önder Turacı, Sarı - lacivertli kulübün gelecek yıl 100. yılını kutlayacağını, bu nedenle de kulübün 100. yıl kadrosunda yer almak istediğini kaydetti.

Turacı,"Bir oyuncunun başka kulüpler tarafından izlenmesi, ve teklifler alması çok güzel, ama 100. yılını kutlayacak bir takımın kadrosunda olmak gelen tekliflerde çok daha önemli. Ben 100.yılde Efsane kadroda yer almak istiyorum." diye konuştu.

TRANSFER HABERLERİ KASITLI YAPILIYOR

Genç futbolcu,kendisi ve takım arkadaşlarıyla ilgili gazetelerde yayımlanan transfer haberlerinii anlamsız ve kasıtlı bulduğunu söyledi. Gazetelerde çıkan transfer haberleri ile ilgili olarak, "Başarı grafiğimizi kıskanıyorlar" diyen Turacı, şöyle devam etti: "Teknik kadro ve Kulübümüz devre arası transfer yapılmayacağını açıklamasına rağmen her gün bazı gazeteler, gerek benim gerekse birçok arkadaşımın Fenerbahçe'den ayrılacağını, bu konuda birçok çalışma yapıldığını yazıyor. Ben bu yazılanları anlamsız ve kasıtlı buluyorum. Fenerbahçe'nin başarılı grafiğini çekemeyenler var. Takım arkadaşlarım her fırsatta bu takımda mutlu olduğunu söylemesine rağmen transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Ben Fenerbahçe'de mutluyum. Takım arkadaşlarım ve teknik kadromuzla aramda hiçbir sorun olmadığı gibi çok da iyi anlaşıyoruz. Ben Fenerbahçemizin 100. yılında tarihe geçecek ve efsane olacak kadroda yerimi almak istiyorum. Kimse benim ya da arkadaşlarım üzerinden prim yapmasın. Çünkü hepimiz artık 100.yılda kemikleşmiş bir kadro olarak Fenerbahçe'de olmanın hazırlıklarını yapıyoruz. Ama bunların olabilmesi içinde önce bizden beklenenleri sahaya yansıtmalıyız. İşte Gençlerbirliği maçı ile liglere ve kupaya start veriliyor. Taraftarımızla kendi sahamızda iyi bir başlangıç yaparsak sonu gelir. Her ne kadar 2. devre uzun bir maraton gibi gözükse de çabuk geçecektir. Önemli olan taraftarımızın bize olan desteği"

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 17:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?