16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Türk Milli Takımı'nda oynamak isterdim

Fenerbahçe kaptanı Alex de Souza, Aurelio gibi Brezilya Milli Takımı'nda oynama şansı olmasaydı, kendisine Türk Milli Takımı için gelecek teklifi kabul edeceğini söyledi.



Dünyanın birçok ülkesinde Brezilyalı futbolcunun oynadığını ifade eden Alex, "Bu yüzden milli takıma seçilmek çok zor. Eğer benim Brezilya Milli Takımı'nda oynama olasılığım uzak olsaydı, şansım olmasaydı, böyle bir teklifle bana gelinse düşünürdüm ve kabul ederdim. Aurelio örneğini verebiliriz. Çok kaliteli bir oyuncu.

Her baktığında Brezilya Milli Takımı'nı kendisine biraz daha uzak görüyordu. Böyle bir teklif geldiğinde de düşünmedi. Benim için de aynısı olurdu." dedi. Bugünkü Norveç-Türkiye maçıyla ilgili A Milli Takımı'na verdiği desteği göstermek için Türk bayrağıyla poz veren Brezilyalı oyuncu, kendi milli takımından sonra en sempatik baktığı ülke milli takımının Türkiye olduğunu belirterek, "Türk Milli Takımı'nda bir sürü arkadaşım var. Kesinlikle, hiç tartışmasız Türkiye.'' dedi.

Ajanslar
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2007 Cumartesi 05:06:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
oflu fatih IP: 88.77.68.xxx Tarih : 18.11.2007 11:01:29

OYNAMAK ISTESENIZDE OYNIYAMAZSINIZ KURALLARI OKUYUN NEYMIS EFENTIM BIREZILYADA OYNAMA OLASILIGIM OLMASA TÜRK MILLITAKIMINTA OYNARMIS SEN HAKLISIN SOSIS EFENTI SIZE TÜRK MILLETININ GÖSTERTIGI ASIRI ILGIDEN KAYNAKLANIYOR YATA TERCÜME HATASI VAR