19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Türkiye'den ayrıldılar!

Turkcell Süper Lig'in 34. ve son haftasında sahasında Trabzonspor'la 1-1 berabere kalarak şampiyonluğu Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de, yabancı oyunculardan Diego Lugano ve Daniel Güiza ülkelerine gittiler.

Fenerbahçe'de son maçta kaçan şampiyonluk ve yaşanan anons skandalının yankıları sürerken, yabancı oyunculardan Uruguaylı Diego Lugano ve İspanyol futbolcu Daniel Güiza, ülkelerine gittiler. Sarı-lacivertlik takımının Uruguaylı futbolcusu Lugano eşi Carina ile birlikte Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'ne gelirken, yıldız futbolcuyla çok sayıda vatandaş fotoğraf çektirdi.

Basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bırakan ve kameralara konuşmak istemeyen Lugano, gazetecilerle yaptığı sohbette ise anons skandalıyla ilgili olarak, "Statta anons yapıldığını duydum. Bursa maçının 2-2 olduğunu söylediler.

Sonra yedek kulübesine doğru baktım ve herkes eliyle 2-2 diye işaret yapıyordu. Arkadaşlarım da bunu doğrulayınca ben de son hücum da topu Volkan'a attım. O da zaten çıkmadı" dedi. Lugano şampiyonluğu kaybettikleri için hem de böyle bir olayla birlikte kaybettikleri için çok üzgün olduğunu da sözlerine ekledi. Lugano, 2010 Dünya Kupası Finalleri'nde mücadele edecek olan Uruguay Milli Takımı'na katılmak için Iberia Havayolları'na ait Barcelona aktarmalı bir uçakla ülkesine gitti.

Trabzonspor karşısında takımının tek golünü atmasına karşın, kaçırdığı gollere Sarı-lacivertli taraftarların büyük tepkisini çeken İspanyol oyuncu Daniel Güiza da ülkesine döndü. Sevgilisiyle birlikte havalimanına gelen Güiza'nın moralinin oldukça bozuk olduğu gözlenirken İspanyol futbolcu basın mensuplarının ısrarlı sorularını yanıtsız bıraktı.
 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2010 Pazartesi 17:52:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?